Stel jezelf voor! :)

Met het oog op mijn statistieken is er een relatief klein deel van mijn bloglezers dat een reactie achterlaat. En dat vind ik wel eens jammer, omdat ik zo benieuwd ben naar wie mijn blog nu eigenlijk bezoeken. Nu kwam ik in het verleden al wel eens blogs tegen met een ‘Introduce yourself’ pagina en eigenlijk vind ik dat wel een heel goed idee. Vandaar dat alle lezers vanaf nu -> hier <- kunnen laten weten wie ze zijn. Dus voor zowel mijn vaste reageerders als mijn stille lezers: laat me weten wie je bent! :)

Nogmaals: dat kan dus -> hier <- ;)

18 Comments on “Stel jezelf voor! :)”

 1. Wat een leuk initiatief! Ik denk dat veel bloggers dat wel herkennen dat een hele hoop mensen niet reageren, erg jammer natuurlijk.

 2. Leuk initiatief! Ik ben altijd mega nieuwsgierig naar mijn lezers. Juist ook naar degene die geen blog hebben bijvoorbeeld… want daar heb je alleen een naam van, bij de bloggers kun je nog eens terug gaan bezoeken om te zien hoe en wat ;-)!

 3. Ik herken het. Tussen mijn statistieken en daadwerkelijke bezoekers/lezers zit ook wel een gaatje. Niet dat ik wat te klagen heb. :-)
  Voorstellen: Ik ben MichielZiet, een schrijvende vader, rocker, toneelspeler, lezer, it-er, fantasyliefhebber, cabaretliefhebber, humorliefhebber die verhalen schrijft op zijn site. Waar vooral luchtigheid de boventoon voert en af en toe iets om over na te denken.
  Dat ben ik. :-)

 4. Ik herken het beeld persoonlijk, maar ik maak mij daar echt niet druk om als ik eerlijk ben ;) En ik probeer daarom juist zelf in contact met mijn lezers te komen, ik heb nu een Facebook pagina en een Facebook groep al is die laatste niet bedoeld om mijn blog schaamteloos te promoten.
  Maar ik denk dat meeste lezers gewoon geen behoefte hebben om reacties achter te laten, en als ik met het reageren op andere blogs geen potentiële bezoekers zou kunnen krijgen zou ik ook geen reacties achterlaten. Je ziet dus ook gewoon dat het vaak andere bloggers zijn die een reactie achterlaten.

 5. Goed initiatief, Sylvia. Zo herkenbaar, dat je graag achter de statistieken in het back-end of Google Analytics ook graag mensen wilt zien. Er wordt m.i. veel te weinig gereageerd op blog posts en dat is jammer. Als schrijvers steken we er veel tijd en passie in. Feedback is altijd welkom, toch?

  De steekwoorden in het bio van mijn Twitter profiel zijn natuurlijk niet wie ik ben. Zeg maar Henk-Jan. Naast mijn werk als projectmanager vul ik mijn agenda met gezin, lezen, muziek, lange afstandswandelingen, fotografie, hardlopen en diverse vrijwilligeractiviteiten voor geloofs- en vakgenoten. Leven om (van uit) te delen!

 6. Pingback: Terugblik januari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: