WIN! Cadeaubonnen t.w.v. 20 euro voor toffe interieurstickers!

Wekelijks scrol ik enthousiast door Pinterest op zoek naar de mooiste interieurplaatjes en droominrichtingen. Niet zozeer de meubels, maar juist de kleine accessoires en versiersels kunnen een woning echt ‘af’ maken.

Nu wil het toeval dat ik vorige week een mailtje kreeg van Meermetstickers.nl, een kersverse webshop met muur-, meubel- en deurstickers. Of ik het leuk zou vinden om eens met hen samen te werken. Maar natuurlijk! Nu heb ik grove muren en blijft een sticker daar echt niet op plakken, maar al gauw viel mijn oog op deze sticker, die naast muursticker ook als meubelsticker te bestellen is. En laat ik nu op mijn woonkamerkast nog een mooi plekje vrij hebben!

De sticker werd snel geleverd en zat in een nette envelop met een bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Het aanbrengen van de sticker ging makkelijk en de stappen waren goed te volgen, al heb ik sommige overgeslagen omdat die voor mijn sticker en meubel niet nodig waren. Easy, peasy.

De sticker werd ook meteen goedgekeurd door kat Chuck, die een tijdlang nieuwsgierig naar de nieuwe aanwinst op de kast bleef kijken.

IMGP1908

Uiteraard schrijf ik deze blogpost niet zonder reden, Meermetstickers.nl geeft namelijk twee cadeaubonnen van twintig euro weg die je kunt besteden in hun webshop! Genoeg om zelfs meerdere stickers te bestellen.

Meedoen is simpel: laat hieronder een reactie achter dat je meedoet, volg me via Bloglovin en like de Facebookpagina van Meermetstickers.nl.

De twee winnaars worden op 24 januari via de Facebookpagina van Meermetstickers.nl bekend gemaakt. Aangezien niet iedereen een cadeaubon kan winnen, wil de webshop graag alle lezers van mijn blog een korting van 10% aanbieden bij een online bestelling. Dit kan door de volgende kortingscode te gebruiken: BLOG15.

Veel succes! Welke sticker zou jouw interieur afmaken? :)

*UPDATE* Meermetstickers.nl heeft de winnaars bekend gemaakt: 

“De winnaars van onze winactie zijn bekend! Wij feliciteren Birdy Bird en Maud Koekkoek met een cadeaubon t.w.v. 20 euro! Jullie kunnen contact met ons opnemen via info@meermetstickers.nl!

Niet gewonnen? Profiteer nog t/m zondag van 10% korting op je bestelling met kortingscode BLOG15. Bedankt voor jullie deelname!”

18 Comments on “WIN! Cadeaubonnen t.w.v. 20 euro voor toffe interieurstickers!”

 1. Pingback: Blogleesvoer #12 | SYLVIA KUIJSTEN

 2. Pingback: #Plukhetgeluk project – Geluksvragenlijst | SYLVIA KUIJSTEN

 3. Hahaha! Ik bekeek net eventjes hun site en kom deze tekst tegen: chocolate doesn’t ask silly questions chocolate understands. Ik ben doller dan dol op chocola, ik blog er zelfs over! Die moet aan mijn muur;-)
  – Via bloglovin volg ik jou ( By Bird | Berdien Renes)
  – VIa FB volg ik meermetstickers.nl. ( Birdy Bird)
  Liefs,
  Berdien
  ( berdienrenes@hotmail.com)

 4. Pingback: Reminder: Winactie! | SYLVIA KUIJSTEN

 5. Wat een leuke winactie zeg. Wij gaan binnenkort beginnen met onze babykamer, ik heb al meerdere stickers gezien die er heel erg leuk zouden staan! Ik volg je op Bloglovin en heb de Facebook-pagina geliked! :-)

 6. Pingback: Week 3 & 4: studeren, spelletjes en fijne blogs | SYLVIA KUIJSTEN

 7. Pingback: Terugblik januari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: