Blogleesvoer #12

Hoe houd je je blog georganiseerd? Hoe ontdek je jouw sterke kanten en talenten? Wat zijn effectieve manieren om stressloos te leven? En wat zijn de voordelen van bloggen? Je vindt het allemaal terug in deze twaalfde editie van Blogleesvoer, waarin ik leuke posts van andere bloggers van de afgelopen twee weken uitlicht. Veel leesplezier!

Laten we beginnen met een dappere post van Anne. Zij schrijft openhartig over hoe ze 25 kilo afviel en waar ze in die periode tegenaan liep. Niet alleen de manier waarop ze hierover blogt, maar ook het doorzettings-vermogen waarmee ze haar doel heeft bereikt, is bewonderenswaardig.

Nu ‘Wie is de Mol?’ weer is begonnen, zit ik elke donderdagavond aan de buis gekluisterd. Team Confetti maakte een tof printable mollenboekje, onmisbaar voor elke WIDM-fan!

Van dat ingespannen meeschrijven en zoeken naar aanwijzingen over de mol krijg je natuurlijk honger en dan zijn de heerlijke Mexicaanse minitaartjes van Pauline een uitkomst. *Kwijl alert*

In een creatieve bui? Dan is de DIY van Carmen om polaroid kaartjes te maken een prima tijdsbesteding. Ook erg leuk zijn de zelfgemaakte schriftjes van Lisanne, dan heb je gelijk nieuw schrijfgerei om al je blogplannen kwijt te kunnen. Als laatste een erg leuke DIY van A Beautiful Mess, waarbij je een oud boek omtovert in een leuk handtasje. Je moet er maar opkomen.

Dan twee blogs waar ik me helemaal in kan vinden. Anouk maakte een lijstje met punten waarom je minstens één keer in je leven alleen zou moeten reizen. Verder schreef Eva waarom ze niet aan goede voornemens doet, maar wél mooie plannen heeft.

Ook waren er genoeg artikelen over mindful thinking. Zo geeft Fleur 45 effectieve manieren om stukken stresslozer te leven. Zit je vast in de sleur van alledag? Dan trekt Saske je daar uit. Lisanne leert je daarnaast hoe je je sterke kanten kunt ontdekken en je talenten kunt gebruiken.

Verder vond ik twee leuke posts over bloggen. Martijn schrijft over de voordelen van bloggen en Melyssa postte de handige blog “5 Ways to Keep Your Blog Life Organized“. Doe er je voordeel mee.

Ook een oproepje: Sara wil graag haar foto skills verbeteren. Wil je dus graag leuke, nieuwe foto’s van jezelf, stuur haar dan een mailtje.

Over foto’s gesproken: De Groene Meisjes bezochten het fantastische huisje van Paperboats’ Aline en wat leverde dat prachtplaatjes op!

En ten slotte nog de kerst op de taart: Romy postte een lijst met 19 nutteloze sites, waaronder ‘Tosti’s zijn net mensen’. Helaas, ik ben geen tosti, jij wel?

Owja, doe je trouwens al mee aan de winactie?

Welke leuke posts kwam jij afgelopen twee weken tegen? Fijne maandag!

28 Comments on “Blogleesvoer #12”

  1. Wat ontzettend leuk deze post! Ik heb net al een aantal posts die je had benoemd bekeken, erg leuk. Ik kom bij toeval op je blog terecht en wilde even zeggen dat deze er fancy uitziet =)

  2. Leuk dat je mijn post noemt! En daarnaast erg fijn lijstje met nieuw leesvoer. Ik begin met de 45 tips om stress te verminderen, die trok me toch wel het meest. En wtf…(sorry), tosti’s zijn net mensen? Ja.. moet ik daar van zeggen ;-)?

  3. Ik ben een tosti boerenkool (gaaaatver) maar dat wist ik al lang door al ons SOG-gedrag op de middelbare school. Zulke posts zijn ook altijd heer-lijk om te soggen, haha.

  4. Pingback: Terugblik januari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

  5. Wat een leuk bericht! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar deze blogberichten, en ook leuk om voor mij zelf eens zo’n bericht te plaatsen!
    Trouwens, je hebt echt een mooie blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: