Test: hoe vies ben jij?

Dit is zo’n typisch gevalletje ‘als ik maar niet tegen de lamp loop’. Toch kon ik het niet laten om de nieuwste Quest test in te vullen toen deze in de mailbox viel. Ditmaal een onderzoek naar de properheid van de Nederlanders met vragen over schone onderbroeken, neuspeuteren, openbare toiletten en douchebeurten.

Ik kreeg het onderstaande resultaat. Dat had hoger kunnen zijn, maar ik heb ‘m naar waarheid ingevuld en maak mijn toetsenbord nu eenmaal niet zo vaak schoon. Dat bleek in deze test een dooddoener. Tjah.

quest

En dan nu de hamvraag, durf jij het aan? Ofwel, hoe vies ben jij? Je vindt de test hier.

P.S. Ik zocht een grappige afbeelding bij dit blogje. Tip: tik NOOIT, maar dan ook NOOIT ‘viespeuk’ in bij Google afbeeldingen. Bepaalde plaatjes staan nog steeds op mijn netvlies gebrand..

39 Comments on “Test: hoe vies ben jij?”

 1. Ik heb dezelfde score als jij. Mijn toetsenbord is een universum op zich! op het eerk hebben we flexibele werkplekken en sta ik dagelijks toetsenborden uit te schudden.

 2. hahaha, ik had 100%, vast een foutje… Bij het toetsenbord had ik aangegeven dat ik hem alleen af en toe uitschud, en zo smetvrezig ben ik echt niet hoor!

 3. Nu ben ik dus zo benieuwd wat er staat onder ‘viespeuk’ op google, ik durf alleen niet te kijken haha! Ik ga het testje straks eens doen, ben benieuwd! X

 4. 80% schoon, ik ben een poetslap:

  Jeetje, jij zwabbert wat af. Je bant bijna alle bacteriën uit je leven. Dat is prima, maar schoner moet je niet worden. Dan gaat het op een dwangneurose lijken.

  Hahahaha. ontzettend herkenbaar! Leuke test, dank je wel voor het delen.

 5. 80% schoon – Je bent een poetslap

  Jeetje, jij zwabbert wat af. Je bant bijna alle bacteriën uit je leven. Dat is prima, maar schoner moet je niet worden. Dan gaat het op een dwangneurose lijken.

  Oepsieee

 6. Haha ik had dezelfde uitslag als jou. Had eigenlijk verwacht dat ik viezer was als ik altijd naar mama luister hahaha :)
  Liefs Quinty

 7. Ik had ook 60% haha! En ik denk dat ik het googelen van “viespeuk” inderdaad maar even niet ga doen.. Ik heb al een beetje een idee wat je dan allemaal wel niet tegen kan komen!

 8. De toelichting is best verhelderend en interessant! Ik dacht dat minder dan een uur per week schoonmaken me veel viespeuk-punten zou geven, maar 1.7 blijkt het gemiddelde te zijn.

 9. Pingback: Sunday’s Finest #6 | SYLVIA KUIJSTEN

 10. Nu maak je me met die laatste zin wel heel nieuwsgierig. Maar nee, ik ga het niet opzoeken! Haha. Wat ik wel ga doen is de test nu maken, ik ben benieuwd! :)

 11. Pingback: Week 3 & 4: studeren, spelletjes en fijne blogs | SYLVIA KUIJSTEN

 12. hahaha er klopt niet heel veel van die test, of.. de rest van nederland is een nog groter poetje dan ik ;-) ik had 80%, je bent een poetslap! pas op dat het geen dwangneurose wordt hahahaha

 13. Zomaar even 80%…wel een beetje gejokt hier en daar. Elke dag proper ondergoed hoorde eigenlijk te zijn ‘elke verjaardag’ maar die keuze stond er niet eens bij ;)

 14. Pingback: Terugblik januari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: