Week 3 & 4: studeren, spelletjes en fijne blogs

De derde week van januari begon ik in de lappenmand. Ik had het aardig te pakken en het duurde ruim een week voordat ik weer fatsoenlijk kon functioneren. Veel foto’s bevat deze diary dan ook niet, ik wilde niemand opzadelen met mijn snotneuzen en rode ogen.

Wat er dan te melden valt over de afgelopen twee weken? Naast het studeren voor de tentamens heb ik fijn kunnen bloggen. Verschillende stukjes werden enthousiast door jullie ontvangen en daar werd ik blij van. Vooral de 10 mooiste bibliotheken ter wereld, Toffe blogs die je niet mag missen en Test: hoe vies ben jij? werden veel gelezen.

Chuck was wel blij met al die aandacht nu ik wat meer thuis zat. Al houdt hij er niet van om gestoord te worden tijdens een wasbeurt, zo blijkt hieronder.

diarya

Verder viel er sneeuw. Toen ik ’s ochtends de deur opendeed, waren er al twee mensen bezig geweest op het dakterras.

diaryb

Gelukkig biedt Chuck ook graag de helpende hand – uh, poot – tijdens het leren. Ik noem de wetsartikelen, hij markeert ze. Teamwork!

diaryc

Afgelopen zaterdag kletste ik gezellig bij met vriendinnen C. en A. Er was genoeg te bespreken. Ook speelden we een potje Taxi Driver, waarbij ik hopeloos verloor. Daarnaast werden de twee winnaars van de winactie bekend. Zit jij erbij? 

Verder kwam ik op Twitter het onderstaande plaatje tegen met de tekst “Succes is niet altijd meteen zichtbaar”. Vond ik mooi.

wortel

Eind deze week heb ik twee tentamens en dan begint volgende week maandag het nieuwe blok. Extra spannend, omdat ik dan zowel vakken uit de Forensica master als de Strafrecht master volg. Nog meer werk en nog meer retourtjes naar Maastricht. Dubbel zo pittig dus, maar de motivatie is er. ik ben benieuwd hoe het bevalt!

Hoe bracht jij de afgelopen twee weken door?

12 Comments on “Week 3 & 4: studeren, spelletjes en fijne blogs”

 1. Balen dat je ziek was! Nu weer helemaal fit? Wat een leuke kat heb jij :-), fijn dat jullie zo goed kunnen samenwerken ;-).
  Dat plaatje met die konijnen is inderdaad erg mooi :-).

 2. Hihi, herkenbare kattenplaatjes! Zulke pootjes gaan hier altijd uit naar pennen, notitieblokjes en de afstandsbediening :’) Ik was de afgelopen twee weken vooral druk met sporten, werk en de make-over van mijn slaapkamer, ook niet geheel onbelangrijk! Succes met je tentamens!

 3. Wat een leuke foto’s van je kleine tijger :)
  De quote die je geplaatst hebt, incl. plaatje vind ik ook erg sprekend.
  De afgelopen twee weken: druk druk druk aan het werk… :)
  Hopelijk snel wat meer rust in de tent.

 4. Afgelopen weken waren heerlijk, na de hele feestmaand december (en een stukje van januari want toen hadden we ook nog vakantie) eindelijk weer lekker fanatiek aan het werk gegaan met de website! Getting things done, love it! :) Succes met je tentamens!

 5. Volgens mij is echt iedereen ziek of ziek geweest. Mooi he die sneeuw hier lag vanmorgen een laagje maar is inmiddels alweer weg

 6. Pingback: Terugblik januari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: