Soms zit het even tegen..

Vandaag even geen gezellige blog met tags, blogtips of leuke social media berichten. Afgelopen week was geen beste week voor me en komt er kort gezegd op neer dat mijn hart flinke barsten opliep en ik daardoor ook nog eens twee tentamens verknalde. Gelukkig zijn daar lieve vrienden en familie, films, zakdoekjes, chocolade en knuffels met kat Chuck die me helpen om weer overeind te krabbelen. Die laatste lijkt blij te zijn dat hij zijn plekje naast me op bed weer heeft teruggekregen, laten we hopen dat ik dat ook snel zo zie. De blogs voor morgen en overmorgen stonden al ingepland, hoe het de rest van de komende week zal gaan, zie ik wel. Uiteraard hoeven jullie niet net als ik in zak en as te zitten, dus een van mijn favo filmpjes ever wilde ik jullie niet onthouden.

station

Tot snel.

18 Comments on “Soms zit het even tegen..”

  1. Wat vervelend zeg meis. Heel veel liefde vanuit hier en doe gewoon lekker rustig aan: jezelf verwennen staat altijd voorop ;-) X

  2. Pingback: Sunday’s uhh.. Tuesday’s Finest #7 | SYLVIA KUIJSTEN

  3. Pingback: Terugblik januari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Pingback: Week 5 & 6: blog post, radiostilte en dagelijks bloggen | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: