Blogleesvoer #13

Een kortere Blogleesvoer dit keer, maar nog steeds met allerlei toffe artikelen van medebloggers! Veel leesplezier :)

Dina schreef een dappere post over de voordelen van een burn out. Zoals ze zelf zegt: hoe stom je dag ook is, er is altijd wel iets leuks. Amen.

Een artikel wat daar goed op aansluit: 10 tips tegen somberheid van Lauriëtte. Vooral ‘Geef jezelf tijd’ en ‘Je mag er zijn’ zijn dingen waar ik zelf ook wel eens wat meer bij stil mag staan.

Nog meer peptalk materiaal: Lenneke geeft 50 manieren om uit je writers block te komen en Nancy noemt 5 manieren voor het vergroten van je woongenot.

Dan wat lekkere recepten die je niet mag missen: Marah maakte heerlijke Tony Chocolonely-ish Karamel-Zeezout-Chocolade Cupcakes, Iris schreef een fijne post over 10 keer hartig vegetarisch broodbeleg en Pien zorgde voor gekwijl achter het toetsenbord bij het zien van haar panpizza.

Ook deelde Anouk dit erg fijne recept van Marokkaanse kip met sinaasappel. Typisch zo’n maaltijd waardoor ik spontaan achter het fornuis wil gaan staan. Je zou haar ook enorm helpen door even met twee drukken op de knop op haar te stemmen in de Fonq wedstrijd. Dan maak je zelf ook nog eens kans op een giftcard van 50 euro, niet verkeerd toch?

Ten slotte twee posts waar ik ontzettend om moest lachen: Younique schreef over dingen die bloggers echt bedoelen en en Jess schreef over haar schattige draak van een zoon die zonder probleem op de koelkast klautert of klei eet, wat resulteerde in gele drollen.

Welke leuke posts las jij de afgelopen twee weken?

16 Comments on “Blogleesvoer #13”

  1. Oeh, sommige artikelen heb ik nog niet gelezen: maar even snel doen haha ;-) Younique vind ik altijd heerlijk om te lezen: de artikelen zijn meestal zo grappig haha. Liefs, Deisy

  2. leuke blogs! Erg gelachen om de capriolen van de kleine Sam. En de combinatie van tips tegen soberheid en de tony chocolony cupcakes is briljant. Helaas deed de link van de laatste het niet…….

  3. Wat leuk! iK heb gelijk even het artikel op inaflowaroundtheworld.nl bekeken, zo leuk! Ik lag bijna op de grond van het lachen :) De Tony Chocolonely-ish Karamel-Zeezout-Chocolade Cupcakes moet ik zekerss ook een keer proberen! Heeeerrlijk!

  4. Pingback: Terugblik februari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: