Competitiedrang

In onze vriendengroep zijn we nogal fan van het spel 30 Seconds. Vijf begrippen op een kaartje, 30 seconden om die aan je teamgenoten uit te leggen. Vooral na een paar wijntjes worden de beschrijvingen steeds gekker en de geroepen suggesties steeds vreemder.

Afbeelding: bron

Het is ook wat hoor, want niet alleen lijken die dertig seconden steeds korter te worden naarmate het spel vordert, ook worden we allemaal stiekem steeds fanatieker. Er wordt op de bank gesprongen, pionnen staan op mysterieuze wijze ineens een paar vakjes verder op het bord en de glazen op tafel zijn niet altijd veilig. Gezellig is het echter altijd.

Continue reading ->

Advertenties

7 reacties op ‘Competitiedrang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s