Sunday’s Finest #8

Zorgen dat je blog gevonden wordt in Google, quiz-time en feel good foto’s en video’s. Je vindt het allemaal in deze achtste Sunday’s Finest!

Afbeelding: bron

Hoewel er ook speciale katten- en konijnen ‘dorpjes’ zijn, vind ik deze toch wel het allerleukste: Heel. Veel. Vossen. Meer prachtplaatjes vind je hier.

zao-fox-village-japan-34zao-fox-village-japan-5 zao-fox-village-japan-29 zao-fox-village-japan-18

(Photo credits: 1, 2, 3, 4)

Een Sunday’s Finest is niet compleet zonder een item over eten. NSMBL verzamelde acht gerechten die in tien minuten te bereiden zijn. En dat komt mooi uit, want hoeveel ik ook van eten houd, ik maak graag makkelijke gerechten. Vooral de BBQ Chicken Pita Pizza lijkt me wel wat. Mjam!

bbq-pita-pizza-646

Het bereiden van een maaltijd gaat nóg sneller met een fijn muziekje op de achtergrond, dus: What Song Should You Play On Repeat This Weekend? Ik mag meeswingen op ‘Nothing but a Heartbeat’. Ik houd het toch liever bij het onderstaande nummer ;)

Terwijl je dan mee swingt, kun je gelijk deze handige pdf doornemen: ‘Hoe wordt Google mijn beste vriend? Alles wat je moet weten om online gevonden te worden‘. Vooral fijn voor beginners op SEO-gebied, maar ook een goede opfrisser voor de gevorderden onder ons.

Ik tik over pakweg 2,5 maand de 25 aan en dat betekent dat ik hard op weg ben naar die onvermijdelijke quarter-life crisis. Of ik daar stiekem nu al aan lijdt? Hier vind je 26 tekenen dat dat het geval is. En ja, ik kan inderdaad een aantal punten aftikken ;)

dontknow

Dit moet je echt even kijken. Hij lijkt simpelweg wat stukken karton aan elkaar te plakken, maar er komt iets heel handigs uit. Ik wil er ook een!

karton

Heb je nog geen Valentijn, maar vier je zaterdag geen carnaval en wil je niet alleen op de bank zitten? Dan kan deze quiz je op weg helpen.

Fijn nieuws voor de Frozen fans. Er komt een deel 2! :D Als ik het filmpje mag geloven, komt deze in maart al uit, dus kunnen wij die ongetwijfeld ook binnen afzienbare tijd in de bios verwachten.

Wat zijn jouw zondagplannen?

12 Comments on “Sunday’s Finest #8”

  1. Leuke post! Ik ben ook een paar maanden geleden 25 geworden, voelt toch wel gek inderdaad haha. Even over die vossen: awesome! Ik hou van vossen.

  2. Leuk artikel! Volgens mij bedoelen de makers van Frozen dat er een vervolg in de zin van een short film uitgebracht wordt, vergelijkbaar met Tangled Ever After.

  3. Aaah dat ding om kleding te vouwen heb ik voor het eerst gezien in The Big Bang Theory. HANDIG!!
    Mijn zondag bestond uit een heerlijke wandeling met Poownie. Een meditatie momentje en lekker blogjes lezen.

  4. Tnx voor deze fijne tips: vooral die 8 gerechten in 10 min, die had ik echt hard nodig ;-) En die vosjes: echt te schattig, daar kan ik de hele avond naar blijven kijken… X

  5. Oh, die vosjes zijn zo cute! Hier in de buurt zitten er ook, laatst stak er eentje een drukke weg over! En die vouwplank is handig, kun je ook in plastic variant bestellen. Deze is veel budgetvriendelijker!

  6. Aaah die vosjes. En het is al gezegd zie ik, maar Frozen Fever is inderdaad een short movie. Hij wordt in de bioscoop vertoont voor Cinderella als ik het me goed herinner.

  7. Pingback: Terugblik februari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: