Week 5 & 6: blog post, radiostilte en dagelijks bloggen

Zo post je vrolijk blogberichten over Geluk in foto’s en een Blik vol geluk en zo zit het allemaal even tegen. Gelukkig staat de tijd niet stil en kijken we gewoon vooruit, maar niet voordat ik wat plaatjes van de afgelopen twee weken heb gedeeld.

Er moest onder andere geleerd worden voor tentamens. Chuck vond het op een gegeven moment wel genoeg geweest en wilde aandacht. Ik legde de wettenbundels dus even opzij voor een dikke knuffel.

update

Blog post! Zo vaak komt dat nou ook weer niet voor, dus dan zijn pakjes extra leuk. Over de inhoud snel meer :)

update1

Voor onze verlate vriendinnensurprise had ik naast de gevraagde cadeautjes een memory spel gemaakt. Het geven en uitpakken liep dit jaar even anders dan anders, maar desondanks zijn de pakjes goed terecht gekomen.

update2

Ook gisteren was er tussen het studeren door weer tijd voor een knuffelmomentje. Chuck is doorgaans een vrij rustige kat, dus soms vergeet ik gewoonweg even dat hij er is. Toch laat hij zich op zulke momenten wel horen ;)

update3

’s Avonds zat ik op tijd klaar om een nieuwe Boer zoekt Vrouw update te tikken. De derde aflevering over de logeerweek alweer, time flies.

update4

De komende week staat carnaval op het programma! Eerst nog een paar drukke collegedagen overleven en dan mag het piratenpakje aan ;)

Vier jij carnaval?

Advertenties

13 reacties op ‘Week 5 & 6: blog post, radiostilte en dagelijks bloggen

  1. Ja ik ga carnaval vieren dit jaar, stiekem heb ik er niet heel veel zin in, omdat ik eigenlijk een beetje een hekel heb gekregen aan alle dronken mensen maar ach, ik heb met een aantal vriendinnen afgesproken en dat vind ik wel heel leuk! :)

  2. Ik vier geen carnaval. En mijn katten laten ook af en toe even weten dat ze er zijn als ik al een hele tijd met mijn neus achter de laptop zit. Komen ze gewoon even een interventie plegen. ;)

  3. Ik woon in een heus carnavalsoord maar ik sluit mezelf systematisch op haha. Ik kan slecht tegen de drukte en ik heb er gewoon niet zoveel mee. Jij veel plezier in je piratenpakje en ik hoop dat je mooie resultaten hebt geboekt bij je tentamens. :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s