Review: drinkfles KRNWTR

Een tijdje geleden kreeg ik de nieuwste roestvrijstalen fles van KRNWTR opgestuurd. Nu wil het toeval dat ik tijdens mijn jaar als student-redacteur bij het universiteitsblad al eens een stukje schreef over dit merk, dus ik was erg benieuwd of de fles aan mijn verwachtingen zou voldoen.

Afbeelding: bron

De reden om destijds een bericht te tikken over KRNWTR was het feit dat de fles milieuvriendelijk is en honderd procent recyclebaar. De ontwerpers van de fles zijn fanatieke surfers die zagen hoe de zee steeds meer werd vervuild met plastic en daar graag iets tegen wilden doen. Dat vond ik een mooi initiatief. Extra pluspunten zijn de levenslange garantie en dat vijf procent van de opbrengsten naar de Plastic Soup Foundation gaat.

KRNWTR.jpg

De rvs-fles is verkrijgbaar in de kleuren zwart, marineblauw, mintgroen, rood en army green. Ook de kleur van de dop mag je zelf kiezen, deze is verkrijgbaar in het groen, marineblauw, rood en zwart. Ik koos voor een zwarte fleur met een zwarte dop, al vond ik mintgroen ook een erg fijn kleurtje. Bijgeleverd zijn twee verschillende doppen: een sportdop en een ‘gewone’ dop.

KRNWTR1.jpg

Ik ben doorgaans niet zo’n fan van sportdoppen, maar ik moet zeggen dat deze fijn werkt. De fles gaat steevast mee in mijn tas op collegedagen en is makkelijk schoon te houden. Ik moet zeggen dat het ook gewoon goed voelt om op deze manier iets bij te kunnen dragen aan het milieu. Hoewel ik daar al op let door consequente afvalscheiding en het amper aanhebben van de verwarming, is dit een extra en makkelijke manier om iets terug te kunnen doen voor de natuur.

De flessen zijn zijn hier te koop voor 22,95 euro per stuk. Mocht je dat aan de prijzige kant vinden, bedenk dan dat je nooit meer plastic flesjes hoeft te kopen!

Heb jij een drinkfles van KRNWTR in huis?

20 Comments on “Review: drinkfles KRNWTR”

  1. Mooi initiatief. En ook een goed uitziende fles. Sportief!!
    Ik heb ze zelf niet in huis. Ik sleep sinds kort mijn eigen “mokken” mee naar het werk waar ik mijn koffie en thee uit drink.

  2. Mocht er al zoiets in Vlaanderen bestaan, dan zou het KRNTJSWTR – kraantjeswater – moeten heten, want kraanwater is een woord dat hier niet wordt gebezigd.
    Wel een fijn initiatief, uiteraard.

  3. Deze vind ik er mooi uitzien, en het verhaal achter de fles spreekt mij ook aan. Zeker omdat het merk geboren is vanuit eigen ervaring van de oprichters, dan heb ik toch vaak het idee dat ze echt hart voor het probleem hebben. Trouwens goed idee dat ze ook een sportdop meeleveren!

  4. Pingback: Hoeveel gooi jij eigenlijk weg? | SYLVIA KUIJSTEN

  5. Pingback: Terugblik februari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: