Interview op Blogtrommel!

Afgelopen weekend kreeg ik een mailtje van Ben, eigenaar van Blogtrommel. Of ik een aantal vragen wilde beantwoorden voor zijn maandelijkse serie “Op de blog af”. Maar natuurlijk! Over zulke vragen moet je niet te lang nadenken: gewoon je gevoel laten spreken en gelijk invullen.

Ik ben een stille lezer van Blogtrommel, een handige site waar je allerlei blogtips, interviews en ander fijn blogmateriaal vindt. Eerder vulde Ben al mijn Blog Top Drie Tag in en nu heb ik weer de eer om een vermelding op zijn site te krijgen. Ben je dus benieuwd wat mijn blog ‘trucs’, ultieme blogtip en remedies tegen een writersblock zijn, welke fouten ik als blogger maak en naar welke bloggers ik opkijk? Dat lees je allemaal hier.

Alvast een klein voorproefje:

blogtrommel

Volg jij de Blogtrommel al?

12 Comments on “Interview op Blogtrommel!”

  1. Heel stom want ik zie hem telkens voorbijkomen bij blogpraat en neem me dan voor om een kijkje te nemen maar doe het nooit :P

  2. Pingback: Terugblik februari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: