Voor alle mensen die niet van een kleffe Valentijn houden

Prima hoor, dat Valentijn. Maar dat roze/rode, kitscherige en te zoetsappige wat er bij komt kijken hoeft van mij niet zo. Dat de dag me jaar na jaar ‘subtiel’ herinnert aan mijn single bestaan is tot daar aan toe, maar de foute cadeautjes, nutteloze prullaria en commerciële hysterie rondom het gebeuren kunnen me gestolen worden.

Dus, speciaal voor mede singles en nuchtere koppels: zie hieronder hoe Valentijn morgen ook kan. Geen roze, geen glitters, geen kitsch. Enjoy!

Mocht iemand zich geroepen voelen, ik val als een blok voor een hilarisch kaartje, zoals de onderstaande. Meer voorbeelden vind je hier.

card2 card3 card4

Inspiratieloos voor een cadeautje? By Bean heeft toffe tegoedbonnen. Stop ze in een leuk envelopje en klaarrr.

tegoedbonnen_bybean10

Ik ben doorgaans niet zo’n fan van Grumpy Cat, maar deze Valentijnskoekjes zijn prachtig. Ik vond ze hier.

vdyi12

Oké, hier heb ik echt hartelijk om moeten lachen, want hoe verzin je het: op Valentijnsdag chocolaatjes geven aan je geliefde die de vorm hebben van jouw.. anus. Dat geeft Valentijnsdag gelijk een hoog Kiss my ass gehalte. Meer info over dit bijzondere cadeau vind je hier.

chocolate1

Quiz-time! Welk Disney koppel zijn jij en je significant other? Overigens ook als single prima in te vullen, ik kwam uit op Lady & the Tramp: “You’re a sweet couple with refined taste. You love curling up at home with a few books as well as going out on the town for the evening”. En natuurlijk samen veel spaghetti met gehakballetjes eten ;) Je kunt de quiz hier invullen.

tumblr_lz23t7xWIf1qdt4r8o1_r3_500

Als laatste iets waarbij ik er stiekem hardop een ‘awhh!’ uitfloepte: een perfecte hamster date!

Voor mij morgen dus geen Valentijn, ik sta dan in een piratenpakje te hossen in de kroeg. Kun jij wel een ontbijtje op bed of kaartje in de brievenbus verwachten?

24 Comments on “Voor alle mensen die niet van een kleffe Valentijn houden”

  1. Voor mij ook geen Valentijn hoor, niet dit jaar en niet elk jaar.. Ik vier wel elke anniversary heel graag maar Valentijnsdag sla ik met liefde over :)

  2. Leuk! Vriendlief en ik doen ook niet echt iets met Valentijn, ik krijg liever een bosje bloemen op een andere dag zonder reden ;) Dat is ook wat ik de grootste onzin aan Valentijn vind: alsof hij op die dag meer van me houdt…

  3. Haha leuk artikel! Wij vieren valentijn nooit, vanwege het commerciële gedoe. Doen dat liever op ons jubileum of een keer gewoon zonder reden. Ik zit er wel over te denken om wat speciaals te gaan koken om een vervelende periode morgen symbolisch af te sluiten.

  4. Geef mij maar zo’n hilarische kaart in plaats van kleffe zooi! Ik ben de meest onromantische ziel die er bestaat (en ik vermoed dat mijn vriend me daarom stiekem een beetje haat) dus mijn plan voor morgen is om met mijn vriend de hele avond Marvel-superhelden films te kijken :)

  5. Ik denk niet dat ik iets hoef te verwachten. Of er moet een geheime aanbidder of een lieve vriendin zijn die mij nog gaat verassen. Zelf heb ik een klein doosje met chocolaatjes voor Kevin gekocht en drie kaartjes op de bus gedaan. Voor hem, voor een vriendin en voor mijn zusje die ook alweer een paar jaar single is. Verder geen romantische taferelen, roze/rood en hartjes hier. ;)

  6. Veel plezier met hossen :) Ik heb mijn hos plannen opgegeven om bij mijn familie te zijn, ook een mooie valentijn invulling (ondanks dat ik een hekel daaraan heb haha)

  7. Pingback: Terugblik februari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: