De Vreselijk Foute Valentijnstest: hoe scoor jij?

Oké, dit is het laatste woord dat ik aan Valentijn vuilmaak, maar ik vond deze Quest test gewoon te leuk.

Cupido

Ook benieuwd hoe jij scoort in de Vreselijk Foute Valentijnstest? Je kunt ‘m hier invullen. Ik scoorde als volgt:

Valentijnstest

Die uitslag klopt nog ook. Hoe scoorde jij?

Advertenties

15 reacties op ‘De Vreselijk Foute Valentijnstest: hoe scoor jij?

 1. Je bent bijna net zo erg als Romeo of Julia.

  Je bent een optimist die oprecht gelooft in de ware liefde en je zult er alles aan doen om je partner te verrassen. Je hebt op elke brug in Parijs drie sloten hangen en elke bloemist in de wijde omtrek kent jouw naam. Je neemt geregeld de tijd om je partner te verwennen en dat zal waarschijnlijk ook wel gewaardeerd worden. Op Valentijnsdag trek jij alles uit de kast om er een geweldig zoetsappige romantische dag van te maken. Live on, Romeo, maar we hopen wel dat jouw relatie langer dan drie dagen duurt (en niet zo luguber ten einde komt).

  Dat klopt wel een beetje, maar vooral omdat ik de afgelopen maanden geleerd heb hoe belangrijk het is om wat harder te lopen om mijn man te laten weten hoe gek ik op hem ben: het kan zo voorbij zijn. Het had namelijk weinig gescheeld of hij was echt als Romeo geëindigd :(

 2. Hahaha, ik ben “bijna net zo erg als Romeo of Julia”:

  Je bent een optimist die oprecht gelooft in de ware liefde en je zult er alles aan doen om je partner te verrassen. Je hebt op elke brug in Parijs drie sloten hangen en elke bloemist in de wijde omtrek kent jouw naam. Je neemt geregeld de tijd om je partner te verwennen en dat zal waarschijnlijk ook wel gewaardeerd worden. Op Valentijnsdag trek jij alles uit de kast om er een geweldig zoetsappige romantische dag van te maken. Live on, Romeo, maar we hopen wel dat jouw relatie langer dan drie dagen duurt (en niet zo luguber ten einde komt).

  Oké niet super onwaar, maar het was ook best lastig kiezen soms (en ontbijten in bed is gewoon heel chill, en ik kan niet meer zonder geurkaarsen, sorry not sorry)

 3. Haha nou zeg, soms zat mijn antwoord er helemaal niet tussen. Maar uiteindelijk ben ik dus best wel een Romeo of Julia. Ik heb alleen niet zo heel veel met Valentijnsdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s