Sunday’s Finest #9

Veel filmpjes in deze editie, waaronder een zang- en danstalent, kinderen en iets met eten. Enjoy!

Eerst echter wat fijne beelden. Bored Panda verzamelde foto’s van unieke festivals over de hele wereld. Wat een prachtplaatjes! Nu krijg je mij voor geen goud in een luchtballon en hoef ik ook niet zo nodig een zeemeerminnenstaart aan, maar bij het loslaten van al die prachtige verlichte lampions zou ik toch best een keer aanwezig willen zijn. Tjah, dat krijg je als Tangled-fan. Overigens is het Baby Jumping Fiesta wat mij betreft toch wel het meest aparte festival.

unique-festivals2 unique-festivals3 unique-festivals-around-the-world-pingxi-lantern__880

Oké, guilty confession: ik houd dus eigenlijk best wel van de muziek van Celine Dion. Ik heb geen CD’s, maar heb Tell Him grijs gedraaid en vind Ne partex pas sans moi ook zo’n lekker mee brul nummer. De onderstaande versie van All by myself is in ieder geval de moeite waard, wat een stem!!

AllByMyself

Ook een nummer dat ik fantastisch vind: Take Me to Church. Volgens mij hoorde ik het pas voor het eerst toen het al lang en breed een hit was, maar ik loop wel vaker achter dat soort feiten aan. Soit, er is nu ook een erg fijne dansversie op gemaakt, ook het bekijken waard!

Dan nog een nostalgisch artikel van Upcoming: herken jij deze dingen nog van de middelbare school? De zaag bij techniek, de proefjes bij scheikunde en die verrekte Shuttlerun en Coopertest.. Wat een herinneringen. Ow, hoorde jij trouwens bij kamp Kipling of Eastpak?

Als laatste een filmpje over Amerikaanse kinderen die ontbijtjes uit verschillende landen uitproberen. Zouden onze Nederlandse boterhammen met hagelslag in de smaak vallen? ;)

Dat was ‘m weer! Wat voor leuks kwam jij afgelopen week tegen op social media? Fijne zondag!

7 Comments on “Sunday’s Finest #9”

  1. Wat een leuk overzichtje!
    Vind die laatste echt heel grappig, de Nederlandse variant beviel de kindjes in ieder geval goed haha!

  2. Leuk om altijd weer die dingen van vroeger voorbij te zien komen. :) Heel herkenbaar en ook regelmatig een: “Ow ja, dat hadden we ook!”. En wow, wat een dijk van een stem heeft die meid.

  3. Pingback: Terugblik februari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: