Taart voor jou!

Wel potverdikkie, vergeet ik daar toch zomaar mijn eigen blogverjaardag! Vier jaar en drie dagen geleden postte ik mijn eerste stukje tekst

De afgelopen jaren wisselde ik regelmatig van lay-out, zocht ik naar mijn ideale blogschema, waren er periodes van dagelijks posten en weken zonder inspiratie of zin om te schrijven, deelde ik mijn blogs regelmatig in in nieuwe categorieën en viel er elke dag weer iets bij te leren.

sylviakuijsten.com in het kort:

 • De eerste blogpost verscheen op 23 februari 2011.
 • De blog heette tot 9 oktober 2011 ‘awickedworld.wordpress.com’, vernoemd naar dit liedje.
 • Momenteel kun je hier 655 posts lezen, die zijn onderverdeeld in 17 categorieën met 2.769 tags.
 • ‘Het beste van..’ is de best gelezen categorie, terwijl ‘blogtips’ de meest populaire tag is.
 • Dit blijft steevast het meest gelezen artikel.
 • Tot op heden zijn er 7.744 reacties geplaatst, de meeste worden ’s ochtends rond 09.00 uur achtergelaten.
 • De blog is terug te vinden op 8 social media kanalen.

Het allerbelangrijkste is echter om jullie te bedanken. Hoezeer ik ook blog omdat ik het leuk vind, het is toch wel erg fijn dat mijn posts ook gelezen worden. De dagboek-fase waarbij alles achter slot en grendel ging, ligt nu eenmaal al een jaar of twaalf achter me. Een diepe buiging en virtuele knuffel voor jullie dus!

Wat brengt het komende blogjaar? Op mijn about-pagina vertel ik al hoe belangrijk ik het vind om van mijn blog een gezellige online plek te maken waar lezers graag naar terugkeren voor nieuwe posts. Dat is dus ook iets waaraan ik wil blijven werken. Jullie zouden me dan ook een groot plezier doen door hieronder een virtueel stukje taart te pakken en te antwoorden op de onderstaande vraag! :)

piecat

Wat wil jij in 2015 graag op deze blog zien?

13 Comments on “Taart voor jou!”

 1. gefeliciteerd!!!
  Wat wil ik in 2015 op je blog zien…. ik ben op je blog terecht gekomen omdat ik benieuwd was naar de ervaringen van bloggers en blogtips. Je persoonlijke aanpak en schrijfstijl spreken me erg aan. Doe gewoon verder, want ik houd van blogs waaraan je merkt dat de blogger gewoon heel veel plezier beleeft aan bloggen.

 2. Van harte hoor! Ik merk dat je er echt plezier in hebt. Je blog leeft. Gewoon dus blijven schrijven wat goed voelt. En vooral niet te gericht op de bezoekers gaan schrijven. Dat vind ik op sommige blogs een beetje tè. Dan wordt het do berekenend allemaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: