Blogleesvoer #15

De afgelopen weken las ik maar weinig blogs en ook het zelf produceren van posts ging wat moeizaam. Toch waren er een aantal posts van medebloggers die ik graag met jullie wil delen. Enjoy!

Laura zette haar blogplanners online, je kunt ze hier bekijken en bestellen. Handig!

De Blogtrommel postte een bericht over bloggen in cijfers, erg interessant.

Fijne achtergronden voor je desktop vind je bij Liliane. De onderstaande is mijn favoriet, de rest kun je hier bekijken, aanrader!

Web

Uiteraard mag ook een fijn recept niet ontbreken. De manier om een ultieme pantosti te creëren vind je hier.

Een erg herkenbaar stuk van Team Confetti: Ik voel me vaak zo schuldig.

Erg fijn nieuws om de post mee te eindigen: dankzij Milou en Manon staat de leukste kattenblog van Nederland online. De naam is al net zo tof als de inhoud: PAWsome.nl :)

PAW

Welke fijne posts lazen jullie afgelopen weken?

22 Comments on “Blogleesvoer #15”

  1. Leuk zo een overzichtje en weer nieuwe blogs ontdekt :-) Ik volg al een tijdje michielziet.wordpress.com een fijne kerel die elke week een verhaaltje schrijft over zijn leven. De waarheid met een vleugje humor.

  2. Blogaholic kende ik nog niet. Super handige tips zie ik voorbij komen! Een nieuwe desktopachtergrond kan ik ook wel gebruiken, dus die heb ik ook mooi even ge’jat’ van ze hihi. Team Confetti ken ik ook nog ja! De feel good blog. Altijd leuk die positivity!

  3. Wat een leuk artikel dame, ik houd ervan om andermans artikelen te lezen of die voor een ander boven anderen uitstaken. Ik ga even het tweede artikel lezen, maar ook het stuk van Team Confetti! Thankyou!

  4. Pingback: Blogplanners: handige hulptool voor bloggers - Blogaholic

  5. Pingback: Terugblik maart 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: