Kun jij gezichten lezen?

De Quest heeft wederom een leuk testje, ditmaal over het lezen van gezichten. Kun jij op het eerste gezicht beoordelen wat iemand gestudeerd heeft, welke seksuele geaardheid iemand heeft of op welke politieke partij iemand stemt?

Afbeelding: bron

Ik heb voor mezelf eens gekeken waar ik bij het beoordelen van de foto’s op lette. In eerste instantie keek ik naar de ogen, daarna kwamen kenmerken als kapsel en kleding. Uiteindelijk had ik 13 van de 24 vragen goed, de gemiddelde score van de mensen die de test invulden was 9,1. Veruit mijn meeste fouten zaten bij de vragen over politieke voorkeuren, maar bij die vragen waren er ook circa tien keuzemogelijkheden, dat hadden ze beter terug kunnen brengen naar ‘links’, ‘rechts’ en ‘midden’.

Benieuwd hoe jij het er vanaf brengt? Je kunt de test hier invullen.

Welk resultaat komt er bij jou uit? En waar lette jij op?

11 Comments on “Kun jij gezichten lezen?”

 1. 8! Onder het gemiddelde dus, jammer ;) Maar bijna alle vragen over politieke partij had ik fout. Ben het er wel mee eens dat je echt uit te veel kon kiezen. Maar het rare is nog vooral dat je na afloop denkt: “Oja, inderdaad…”

 2. Pingback: Terugblik maart 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

 3. Je hebt 10 van de 24 vragen goed.

  die test slaat werkelijk waar nergens op, het zijn allemaal politieke mensen, dus als je ze toevallig kent en herkent, doe je het goed, nu heb ik niks met de politiek, en dus weet ik ook weinig, hahaha
  Geef mij maar Lie to me, en de gewone mens op straat ;-)

 4. Ik heb ook weleens zo’n test gedaan, online via een ggz instelling. Er bestaan echt zo veel van dit soort psychologische testjes en ik vind het wel leuk om te kijken hoe ”gemiddeld” ik ben ;)
  En soms waren die gezichtsuitdrukkingen echt moeilijk omdat de uitdrukkingen zo subtiel waren.

  Maar ik scoorde wel goed dus er is niks ”mis” met me, yes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: