8x Lente inspiratie

Jongens, we kunnen weer het terras op! :D Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik werd wakker met een stralend zonnetje in de slaapkamer. Hoewel die nu weer is verdwenen achter donkere wolken, was dat toch wel erg fijn wakker worden.

Afbeelding: bron

Ter ere van het aanbreken van de lente verzamelde ik de leukste lente inspiratie artikelen die ik de afgelopen weken ben tegengekomen, doe er je voordeel mee!

Owja, de lente geeft me voornamelijk dit gevoel:

lente inspiratie

Wat vind jij het mooiste aan de lente? :)

18 Comments on “8x Lente inspiratie”

 1. Zo, ik kan voorlopig weer even doorklikken, hahaha ga ik ook zeker even doen.

  Wat geeft mij de lentekriebels, net als bij jou, stond de zon in mijn slaapkamer vanmorgen, heerlijk was dat! Genoten ook met een kop koffie erbij en nu al, de bloesems van de cherry bomen die uit beginnen te komen, wetend dat mijn dochter bijna jarig is, oké april zit er nog tussen, maar toch!

  En alle jonge dieren die al rond vliegen en geboren worden elke dag nu wel, van lammeren tot kalveren en veulens, prachtig gewoon!

  PS, ik heb jou een tag gegeven, welke je op mijn blog vindt. ;-) Ik hoop dat je mee zult doen!

 2. Misschien niet het mooiste maar wel het fijnste: langer licht. Het gevoel krijgen weer wat meer te kunnen in de avond. De kleuren lijken allemaal weer tot leven te komen. Het gras wordt groener, de lucht wordt blauwer en de bloesems komen weer op…

 3. Ooooh, ik kan echt niet wachten tot de warmere dagen! Heerlijke temperaturen, maar dan ook rond de 20! Bij ons verscheen trouwens ook de zon, maar dook steeds weg achter de wolken, maar vannacht regende het alleen maar, dus ik was allang blij! Leuk artikel, ik ga de frisse start van de lente even lezen! :D

 4. Heerlijk hé! Het zonnetje scheen echt fijn aan ’t begin van de middag hier. Kan ik echt blij van worden :) Leuke links trouwens ga meteen even een kijkje nemen!

 5. Pingback: Terugblik maart 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: