Sunday’s Finest #12

Katten, boeken en Disney. Uit dat en meer bestaat deze Sunday’s Finest!

Katten willen graag aandacht. Zo heeft Chuck de gewoonte om op mijn toetsenbord te gaan liggen als ik aan het studeren ben, draait hij om mijn voeten tijdens het koken en hij is niet te beroerd om me ’s ochtends wakker te maken als ik me nog een keertje om wil draaien. De katten in dit artikel zijn duidelijk niet van plan om hun baasjes te laten genieten van een goed boek.

cat11 cat12 cat13 cat14

Over boeken gesproken: hoe tof zijn deze miniatuur exemplaren?

book4

book5

Een dubieus ‘bijbaantje’: scriptievervalser. Je loon krijg je in een envelopje. Mijn mond viel wel even open toen ik las dat rijke pappies gerust voor zoiets betalen. Alles voor een papiertje..

Nog meer tof miniatuur werk, maar dan diorama’s in juwelendoosjes.

juwel1

juwel3

Halverwege boek twee hield ik het voor gezien, maar toch vond ik deze 50 Shades of Grey horoscoop wel erg geinig. Of de beschrijving van stier ook daadwerkelijk klopt, laat ik mooi in het midden ;)

50 shades of grey horoscoop

Ten slotte nog twee leuke Disney testjes:

Wat zijn jouw zondagplannen? :)

15 Comments on “Sunday’s Finest #12”

 1. Whahahaha ja ik ken de Stier ;-) maar goed, dan laat ik in het midden of die Stier wel bij mij past!
  “50 shades of grey” horoscoop Boogschutter

  Seks met een Boogschutter is echt spelen met vuur. Boogschutters zijn een gepassioneerd teken, en ze houden ervan om te ontdekken. Elke minuut kan het vuur oplaaien, maar als nieuwe partner zal dit niet snel bij hen thuis gebeuren. Die stap kan enige tijd duren omdat je dan in hun persoonlijke ruimte komt.

  Als meest spontane teken op dit gebied is de Boogschutter ook gevoelig voor verveling. Mocht je niet vies zijn van een potje seks in de buitenlucht, dan ben je bij de Boogschutter aan het goede adres. Op seksueel vlak hebben ze niet veel nodig om geprikkeld te raken. Snel en gemakkelijk is prima maar het moet wel sexy zijn. Geen geplande vrijages en zeker ook geen preutse partner voor hen. Als gepassioneerde minnaar beleeft de Boogschutter de seks graag op onvoorziene momenten en op de gekste plekken.

  De partner die een Boogschutter heeft gevonden, moet wel van goede huize komen wat betreft de fantasie in de erotiek en seks. Meestal houden Boogschutters van een behoorlijk voorspel en kunnen ook lange tijd seks hebben met hun partner. Boogschutters hebben een enorm charisma en stralen dit ook uit naar buiten toe. Voor de partner kunnen ze misschien veeleisend zijn, maar in ruil daarvoor krijgen ze dan ook een hartstochtelijke minnaar die niet alleen teder is maar ook zijn emoties graag middels het bed deelt.

  En mijn plannen zijn straks treinen, en op station Amersfoort word ik opgepikt door mijn ouders, door naar mijn nicht, haar vriend is vandaag jarig vandaag, mijn oom ook trouwens, maar die bel ik van de week even op mijn gemak ;-)

 2. Leuke overloop zo! En die katten <3 zijn ze ook overal hetzelfde haha. Mijne ligt ook graag languit op m'n laptop als ik ermee bezig ben :)

 3. Pingback: Terugblik maart 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: