Blogleesvoer #17

Wat een pareltjes van blogsposts produceerden onderstaande medebloggers toch weer. Hierbij 21 blogposts die je gelezen moet hebben!

Afbeelding: bron

Er werden weer genoeg stukjes geschreven om het blogleven tot een daverend succes te maken. Claudia gaf vijf tips om een gelukkige blogger te worden en Jessica hield een grote blogschoonmaak om zo beter te kunnen bloggen. Charlotte liet zien waarom bloggers niet altijd reageren op lezersreacties en Ben somde vijf redenen op waarom niemand je blog leest. Ondertussen schreef Saskia over dingen die je doet als blogger. Herkenbaar?

Dan een vraag die Sandra opwerpt: zijn bloggers boeven of betrouwbaar? Daarnaast de eeuwige hamvraag: hoeveel geld kun je vragen voor een advertorial? Volgens Céline valt dat op verschillende manier te berekenen. Verder nog een flinke blogpost van Leonie: Hoe tien onderzoeken uit de psycholinguïstiek jou een interessantere blogger kunnen maken.

Ook werd er weer lekker gekookt. Van Lottie’s mini quiches kreeg ik spontaan honger, Francesca zette vijf lekkere maaltijdsalades op een rijtje (ook handig voor in college of trein), Leonie maakte naar eigen zeggen de allerlekkerste pasta pesto en een snelle, simpele maar lekkere hap heb je met deze wraps met hummus en gegrilde paprika’s van Manon.

Dan wat handige weetjes: Suzanne noemde vier apps om je succesvoller te maken op Instagram, Femke gaf haar lezers vijf briljante Netflix hacks én een lijstje met originele dingen die je prima in je eentje kunt ondernemen. Bij Bellesqa vind je ten slotte elf manieren om je weekend productief te besteden.

Meer feel good materiaal vinden we bij Natasja in ‘Waarom jij awesome bent‘ en bij Karlijn, die me even terug brengt naar mijn tienerjaren met wijze levenslessen van Harry Potter. Een serieuzer stuk, maar wel belangrijker om even bij stil te staan, is Karens ‘Aan het jongetje in de lift‘.

Om met twee knallers deze blogpost af te sluiten: bij Celeste vind je tips om te knallen op je tentamens (vooral die Pomodoro app, handig!!) en voor een instant lentegevoel maakte Dina een tof bloemenkroontje.

Welke blogposts van andere bloggers van de afgelopen twee weken verdienen volgens jou ook een plekje in de schijnwerpers?

37 Comments on “Blogleesvoer #17”

 1. Kijk, hier kan ik iets mee, heb ik in elk geval weer wat om door te klikken en nieuwe blogs te vinden misschien ;-) Dank je wel!

  Zelfs heb ik niet echt een tip, behalve dimario.info.nl www ervoor… blogt al jaren, langer dan ik? Elke dag wat wils voor iedereen :D

 2. Hé, sta ik er zomaar weer in! Wat leuk :-) Ik ga na het halen van mijn deadline (shhh niet zeggen dat ik te laat ben begonnen, goed?) snel de rest van je tips bekijken! Ik vind het zelf heel moeilijk om selectief te reageren op reacties, omdat ik er meestal maar max 30 heb. Alsof je mensen voortrekt of zo? Hoeveel moeite is het nu om eventjes een ‘dankjewel’ te typen? Maar ik snap Charlotte’s punten ook wel als je veel meer reacties krijgt :-) Nu ga ik even werken en dan kom ik vast nog terug met meer opmerkingen over je gedeelde links, haha.

  • Haha, dat krijg je met zulke fijne blogposts ;) Ik vind dat selectief reageren ook lastig, maar meestal lees ik de reacties en als ik er dan niet meteen een inhoudelijk antwoord op heb dat voor m’n gevoel iets toevoegt, laat ik het zitten. Dan krijg je vanzelf een soort natuurlijke selectie ;)

 3. Tof hoe je elke week weer zulke pareltjes eruit weet te halen! Vooral je blogs over bloggen vind ik leuk, zien wat mijn collega’s doen :) En die van Leonie sprong er voor mij afgelopen week echt wel uit.

 4. Tof lijstje weer Sylvia! Leuk om zo elke week nieuwe blogs te ontdekken, maar ook goede blogs te lezen. Die van Leonie en Sandra vond ik erg sterk! Die van Dina met de bloemenband leuk :)!

 5. Leuk! Door dit artikel heb ik weer nieuwe blogs ontdekt en inderdaad die Pomodoro app lijkt me ook wat. Moet ik onthouden voor als ik aan mijn nieuwe studie begin.

 6. Wat tof, ik heb er een aantal open geklikt om te lezen:) Ik heb zelf niet super bijzondere of inspirerende artikelen, voornamelijk beauty reviews. Ik hou deze serie zeker in de gaten, leuk idee!

 7. Pingback: Terugblik maart 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: