Sunday’s Finest #14

Tussen al het paasgeweld in blogland bij dezen een post met allerlei andere leuke berichtjes. Bereid u voor op veel chocolade, dieren, jeugdsentiment en fijne illustraties ;)

Afbeelding: bron

Laten we aftrappen met mijn favoriete afbeeldingen van deze week: de toffe illustraties van Ling Hem Swee. Meer links naar zijn werk vind je hier.

Een feest van herkenning: 10 ouderwetse snufjes die de jeugd van tegenwoordig echt niet meer begrijpt. Stiekem schaar ik mezelf ook nog onder de term ‘jeugdig’, maar toch kende ik alles in het lijstje. Vooral internet via de inbelverbinding, wat een rotgeluid was dat!

Phoe, je moet het maar kunnen: de 27-jarige Alex is professioneel chocoladeproever! En daar moet je wekelijks flink wat chocolade voor wegwerken.

chocolade

Ow jeeh, ik gok dat mijn moeder me nog regelmatig op dit artikel zal wijzen: 25 momenten die aantonen dat je moeder vroeger gelijk had… over alles.

Voor uw zondagse portie cuteness: 28 dieren en hun kleine beste vrienden.

catplushie1

Een ontroerend artikel van Linda Magazine: een bekende travestiet bezoekt voor een spreekbeurt van een meisje uit groep 8 de lagere school. Hoe reageert de rest van de kinderen?

Hilarisch: 18 bekentenissen van Tinder gebruikers, sommige zijn echt té erg :P

Last but not least: mooie illustraties van hoe Disney prinsessen er in het echt uit zouden zien. Gemaakt door de Finse kunstenares Jirka Väätäinen.

Fijne Paasdagen! Wat zijn jouw plannen? :)

20 Comments on “Sunday’s Finest #14”

  1. Vooral genieten die Tinder confessions, wellicht moet ik me laten inspireren om zo aan mijn eten te komen, als ik geen zin heb om te koken ofzo haha :)

  2. Die Disney figuren kende ik wel al maar wel erg leuk om zo te zien :) en ja, die ouderwetse snufjes ken ik ook allemaal nog wel. Die MP3 was ook vrij belachelijk als je er over na denkt: 128mb of 256mb als je geluk had: konden 10 liedjes op en daar dan de hele vakantie naar luisteren (en die krengen waren ook nog eens hartstikke duur!).

    Jij ook hele fijne Paasdagen! :)

  3. Leuk leuk! Het artikel over ouderwetse snufjes is herkenbaar. Word ik nu oud? ;-) Die belverbinding via internet was inderdaad hopeloos irritant. Dat gekraak en gepiep… Om kippenvel van te krijgen!

  4. Die hele lijst met dingen van toen, ja en nee, sommigen zijn echt uit mijn tijd, een mp3 speler heb ik nooit gehad zelfs! hahaha Die heb ik dus maar even overgeslagen, het kan nog erger allemaal ;-) De walkman mis ik bijv. :P

    Geen plannen vandaag, beetje rondwaaieren en wat in huis doen… bed verschonen, verder zie ik wel vandaag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: