Happy notes #1 – creëer je eigen geluk! :)

Wat een fijne reacties lieten jullie op de post van gisteren achter! Allemaal positieve berichten en een feel good begin van de week, top!

Daarop aansluitend vandaag een blogpost met kleine geluksmomentjes van voornamelijk afgelopen week. Voel je vrij om de lijst in de reacties aan te vullen!

 • Chuck die me gezelschap houdt bij het studeren ’s avonds laat. Iets met gedeelde smart, halve smart ;)
 • Voor aanvang van het tentamen even in de tuin van de faculteit genieten van het zonnetje. Wat een fijne plek is dat toch!
 • Eindelijk zo’n begeerd wit pak aan mogen voor het vak Criminalistiek en Forensisch DNA. Dit is al een foto van halverwege maart, maar ik kijk er nog steeds met een big smile op terug. Ook al is zo’n ding stiekem hartstikke warm, veel te groot en kom je eruit te zien als een ongebakken Vietnamese loempia.
 • Mijn ‘Bloggers do it better’-trui! Volgens mij hebben velen van jullie hem ook, hij zit in ieder geval ontzettend lekker.
 • Een vrolijk interview met bloemenmeisje Anne. Ik wil graag meer mensen interviewen met dergelijke feel good acties, dus heb je suggesties, laat het me weten!
 • Gezellig lunchen met vriendinnetjes bij de Bagels & Beans. Dit is mijn eerste paddoburger, voor herhaling vatbaar!
 • Geen tijd om thuis uitgebreid Pasen te vieren door tentamens, maar wel op Eerste Paasdag even twee uurtjes de studieboeken aan de kant leggen voor een diner bij de Griek met ouders en broertje :)
 • Op Tweede Paasdag een korte studiebreak met een klein Paastintje ;)

happy5

Leuk nieuws op het schrijfvlak! Ik kreeg vorige week een mailtje: of The Post Online voortaan wekelijks een van mijn blogs op hun site uit mocht lichten. Ze werken op dezelfde manier samen met bijvoorbeeld Leonie van gewoonwateenstudentjesavondseet. Best een eer dus. Het artikel van Yasmine kreeg als eerste een ereplekje. Elke woensdag rond 13.00 uur zie je voortaan mijn naam op de TPO-site voorbij komen.

happy7

Tussen het studeren door ’s avonds even een filmpje pakken. De film was bij vlagen te overdreven en zoetsappig, maar prima vermaak ter afleiding.

En verder:

 • De komende maanden weer een reeks nieuwe theatershows mogen bezoeken om recensies te schrijven.
 • Een compliment van je baas krijgen over je column.
 • Een gunstig nieuw collegerooster voor de komende maanden met uitdagende vakken.
 • Je nuttig voelen na een geslaagde studiedag in de bieb.
 • In een winkel net het laatste product uit een schap pakken, lucky me! :)
 • De yogalessen weer oppakken.
 • Het vooruitzicht van fijne uitstapjes met vrienden.
 • Genieten van de laatste dagen voordat je onvermijdelijk de 25 jaar – en die verrekte quarterlife crisis – aantikt.
 • Op je verjaardag – 24 april – eindelijk die twee leuke pakketjes weg kunnen geven aan je lieve lezers (die je stiekem al tijden voor ze in huis hebt, houd de blog in de gaten!).

Maar het allerbelangrijkste: je na een paar mindere maanden weer beter voelen. Het aanbreken van april voelde als een bevrijdende frisse start met nieuwe uitdagingen, fijne mensen, leuke afspraken en plannen en het afsluiten van een beklemmende periode van twijfels en teleurstellingen. Nog steeds is het niet allemaal unicorns & rainbows, maar die komen vanzelf wel weer, dag bij dag.

Welke momenten van de laatste tijd staan er op jouw lijstje met happy notes?

26 Comments on “Happy notes #1 – creëer je eigen geluk! :)”

 1. Wat een fijn lijstje! Tip voor je feelgood interview: Tessa van 52druppels.nl deed aan ‘omgekeerd zakkenrollen’, ook een superleuke actie.

 2. Oh wat gaaf allemaal! heerlijk om te lezen en zo met je mee te mogen leven.

  Zelf heb ik er een heleboel, en die licht ik ook al uit zo hier en daar. ;-)

 3. Fijn hè om even stil te staan bij de leuke dingen om je heen. Wel cool dat ze je blog een keer per week gaan gebruiken! En waar is die ‘bloggers do it better’ trui van? Need it hihi! Liefs

 4. Heeeeee die poezel heet Chuck! Mijn poezel heet Puck! Chuck en Puck, hihi. Sorry, dat viel me gelijk even op. Wat een schatje is het, trouwens. En wat een fijn lijstje. Wat cool dat The Post Online dat wil doen! Ik hoop dat je dit lijstje de komende dagen alleen nog maar uit kan gaan breiden (: Veel liefs, Stella.

 5. Wat gaaf dat je elke week op the post online komt, idd een eer! Fijn dat je je weer wat beter voelt, weer doet ook veel met je merk ik wel. Zon is instant stralen. P.s. ik heb je vandaag trouwens getagd ;)

 6. Leuke geluksmomentjes! Ik heb de trui ook zien liggen in de winkel, toch maar laten liggen vanwege gebrek aan geld, haha. Maar hij is superleuk :D

 7. Aaah lekker bij Bagels and Beans! En wat cool dat je blog wordt uitgelicht. Ik hoop dat je je lijst met happy things alleen nog maar uit kan breiden de komende tijd.

 8. Ik ben voor de eerste keer blij met mijn tentamen week. Ik heb twee toetsen, verdeeld over twee weken. De ene toets heb ik al gehad en de andere toets heb ik pas over 10 dagen! xx

 9. Oeh leuke dingen allemaal zeg! Leuk! En we zijn samen op 24 april jarig! ik word 27 jaar, steeds dichterbij de 30 maar daar wil ik voorlopig nog niet aan denken haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: