Tof! Plattegronden van appartementen in bekende tv-series

Tegenwoordig kijk ik veel minder televisie dan vroeger. Toch heb ik wel graag wat geluid op de achtergrond tijdens het koken of schrijven. Series als Everybody Loves Raymond, Two and a Half Man en The Big Bang Theory zijn daar perfect voor.

Stiekem zou ik graag eens op die sets rondlopen. Wat is echt en wat niet? Zitten er ergens geheime luikjes en doorgangen? En hoe zijn de huizen nu echt ingedeeld? Coolest Galleries zette een aantal plattegronden van woningen uit bekende televisieseries op een rijtje. Die van mijn favoriete series zie je hieronder (klik op de afbeelding voor grotere weergave), de rest vind je hier.

The Big Bang Theory

plat1

Sex and the City

plat2

Two and a Half Man

plat3

Friends

plat4

Welke televisieseries kijk jij graag? En op welke set zou jij graag eens rondlopen?

31 Comments on “Tof! Plattegronden van appartementen in bekende tv-series”

 1. The Big Bang en Friends, en als ik het zo zie zijn het dus echte appts of is het exact zoals wij het zien opgebouwd. Dat had ik niet verwacht!

  Ik zou nog weleens bij Home Improvement willen kijken op de set, hahahaha

 2. Ik wil dat appartement van Leonard en Sheldon hebben!

  En zou zelf graag wel eens willen kijken in het huis van Melissa en Joey (vooral hopend Joey tegen te komen!)

 3. Wat tof! Ik ben daar ook altijd wel benieuwd naar. Ik kijk nu Suits en vraag me bijvoorbeeld af hoe dat kantoor nou is ingedeeld. Big Bang Theory is trouwens wel echt leuk. Ik volg het alleen niet zo precies, af en toe kijk ik een aflevering.

 4. Ik had ze al eens ergens gezien inderdaad, erg leuk! Gek om te zien hoe sommige eigenlijk niet eens zouden kunnen kloppen met hoe een gebouw er aan de buitenkant uit ziet in de serie. Die van de Big Bang Theory is volgens mij heel erg onlogisch ingedeeld haha (maar wel leuk!)

 5. Wat leuk om te zien zeg! We kijken nu Friends vanaf het begin (nooit helemaal gezien namelijk *schaam*) en daar zou ik idd wel rond willen lopen.

 6. Dit is leuk! Het appartement van Carrie is natuurlijk favoriet en de penthouse in de film waar ze eigenlijk zou wonen, die zou ik in het echt willen zien ;-) Maar haar woning in SATC 2 staat toch echt op nummer 1.

 7. Wat leuk dit! Ik ga even doorklikken naar die site :D. Wat betreft series die ik kijk en de set van zou willen bezoeken; dat zijn er veel te veel haha :p. Als je op mijn blog zoekt naar de tv-serie tag dan zie je daar een lijst met series die ik op dat moment allemaal aan het volgen was (veel!).

 8. Leuk! Maar helaas geen sets van series die ik kijk. Ik zou wel op de set van Pretty Little Liars of Gossip Girl willen kijken. Daarnaast kijk ik ook graag de Walking Dead, maar dat speelt zich vooral af in de buitenlucht.

 9. Haha vet! Ik wil wel eens rondlopen op de set van HIMYM, Ted’s appartement en de bar McLarens eronder. Of het Princeton Plainsboro Teaching Hospital uit House, M.D., the Arrowcave uit ‘Arrow’, S.T.A.R. Labs uit CW’s ‘The Flash’, en natuurlijk de sets van Game of Thrones niet te vergeten!!

 10. Het appartement van Carrie Bradshaw lijkt me echt geweldig qua indeling. Die heb ik dus ook bewaard als plaatje voor als ik ooit nog eens een eigen huis ga bouwen ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: