Sunday’s Finest #15

Een korte editie ditmaal, door tentamens bracht ik akelig weinig uren op internet door afgelopen week. Less is more, zullen we maar zeggen. Hieronder meer over cartoons, prachtige miniatuurtekeningen en hippe cactussen.

De cartoons van Gemma Correll, I love them! Op ironische wijze zet ze in haar werk onder andere de stereotype vrouw neer. Meer over haar vind je hier.

gemma1 gemma2

Echte kunstwerkjes zijn de miniatuur tekeningen van Lorraine Loots, zó gedetailleerd! Meer van haar werk vind je hier. Ook haar Instagram account is tof om te volgen.

loots1 loots2 loots3

Erg leuk: de Lip Sync Battle! In deze editie neemt Emily Blunt het op tegen Anne Hathaway, die laatste wint op overdonderende en hilarische wijze. Serieus, is er iets wat die vrouw niet kan? Spoel even door naar 2:18 min als je Hathaway’s vertolking van Wrecking Ball wil zien.

Als laatste de hipsters onder de planten: cactussen! Niet alleen zien ze er fancy uit, het zijn ook de enige planten waar kat Chuck niet graag aan sabbelt. Win-win! Hoe je ze leuk verwerkt in je interieur lees je hier.

cactus

Ga jij ook genieten van de zon vandaag? Fijne dag!

18 Comments on “Sunday’s Finest #15”

  1. hahaha trends men hate! Ik vroeg me natuurlijk meteen af of ik eraan meedoe, maar volgens mij draag ik alleen vaak beanies. De rest niet. Yesss. En die miniatuur tekeningen zijn echt zooo vet!!

  2. Die doodles kwam ik net ook al tegen ergens, die zijn prachtig! Dat doe ik haar niet na, bij mij is het eerder, hoe groter hoe beter, hahaha

    En wat ik vandaag ga doen, mijn huisje aan kant krijgen, de vloer ziet er niet uit! ;-)

  3. Deze zijn ook leuk van Gemma. Toevallig dat we er op dezelfde dag een blog over hebben haha. De lipsync battles vind ik nooit zo leuk eerlijkgezegd maja das mijn smaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: