Vereeuwigd op mijn eigen Wikipedia pagina! :D

Nou jongens, beter dan dit gaat het niet worden hoor. Wikipedia heeft mijn harde werk beloond door me te vereeuwigen op hun site, wat een eer.

Als trotse inwoner van Berlijn schijn ik niet op mijn mondje gevallen te zijn en ben ik goed voor iets met 275 en een hoop nullen. Voor terugreizen in de tijd draai ik blijkbaar mijn hand ook niet om.

wiki

Goed, alle gekheid op een stokje: je kunt je eigen Parody Wikipedia Page aanmaken, met allerlei te bizarre beroepen en achievements. Prima voor een half uurtje vermaak, ik bleef F5 maar indrukken voor nieuwe uitkomsten. Benieuwd naar jouw resultaat? Dat kun je hier bekijken.

Met welk beroep ben jij volgens ‘Wikipedia’ beroemd geworden?

30 Comments on “Vereeuwigd op mijn eigen Wikipedia pagina! :D”

    • In theorie zou het prima kunnen, je zet in een handomdraai van alles op Wikipedia. Maar toch, ik zal waarschijnlijk eerst een bestseller moeten schrijven om daar echt een plaatsje te krijgen ;)

  1. haha lach je rot, mijn vriend is love guru en heeft op een dolfijn de oceaan overgevaren haha en ik ben plus size hand model haha

  2. Haha geweldig, dit had je op 1 april moeten plaatsen zonder uitleg erbij :P Ik heb voor creatief schrijven eens een keer een eigen Wikipedia-pagina voor mezelf moeten schrijven, dát was pas leuk haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: