sylviakuijsten.com twee maanden op zwart

Zo post je de ene dag nog vrolijk een stukje over leuke blogmannen en typ je de andere dag dit berichtje. En dat is jammer.

Door persoonlijke omstandigheden is er momenteel geen plaats voor mijn blog. Ondanks dat het voelt alsof ik persoonlijk mijn linkerpink amputeer, zit er niks anders op. Zoals de titel al doet vermoeden zullen er in ieder geval tot halverwege juni geen nieuwe blogposts verschijnen. Hoe het zit met de periode daarna, moet nog blijken. En dat voelt gek als je gewend bent vrijwel dagelijks stukjes online te gooien.

Nu ben ik doorgaans absoluut geen fan van de ‘sorry dat ik zo lang niks heb gepost’ of de ‘ik heb nu écht geen tijd voor de blog, sorry lieve lezers’ berichtjes en meer van dat soort (want kom aan, het is uiteindelijk maar een blog..), maar ik ken mezelf: als ik zoiets niet online zet, staan hier volgende week doodleuk weer allerlei nieuwe stukjes. Een stukje zelfbescherming dus, wijsheid komt blijkbaar echt met de jaren.

Ik wil jullie in ieder geval hartelijk bedanken voor het trouw volgen van mijn blog, voor alle lieve en hartverwarmende reacties en de big smiles die jullie me regelmatig bezorgen. Hoewel het voor een ander misschien niks bijzonders lijkt, ben ik trots op mijn eigen stukje web dat ik door de jaren heen heb opgebouwd. Ik kan hier m’n spreekwoordelijke ei kwijt en houd van de dagelijkse interactie met jullie. Mijn blog geeft me voldoening. Stiekem hoop ik dan ook dat jullie er gewoon nog zijn als ik weer terugkom, maar aan de andere kant weet ik ook dat er genoeg blogs zijn om te volgen en daardoor maar weinigen mijn posts zullen missen. But a girl can dream, right?

In de tussentijd in contact blijven? Graag! Dat kan makkelijk via o.a. Facebook of Twitter. Voor Univers blijf ik wel aan de gang met eens in de zoveel weken een nieuwe column of theaterrecensie, die vind je hier.

Veel liefs, dikke blogknuffel & take care!

51 Comments on “sylviakuijsten.com twee maanden op zwart”

 1. Ik blijf je zeker volgen op Twitter en Instagram en kijk uit naar je nieuwe artikelen in juni (net als naar het nieuwe seizoen van Orange is the new Black :)) tot dan!

 2. Je redenen zullen denk ik heel goed zijn om dit te besluiten. Over twee maanden zien we je gewoon weer terug… succes met doen wat je moet doen!

 3. Hé, dat is best jammer! Maar we verstaan allemaal dat het soms nodig is je tijd in andere dingen te steken. Sterkte met wat je dan ook van het bloggen af zal houden! :) Ik kijk al uit naar je volgende post; twee maanden zijn rap voorbij! Tot dan .x :)

 4. Aah noo, ik begon juist enorm te wennen aan het feit dat jij zo regelmatig post en vond dat heerlijk! Maar soms moet je dit wel doen, helaas. Heel veel succes/sterkte met wat je nu moet doen. Ik zie de blogs vanzelf weer verschijnen.

 5. Heel erg begrijpelijk, ik heb momenteel zelf ook weer even een blog stop of naja, minder frequent..
  Het moet kunnen, je blogt tenslotte voor jezelf en af en toe zit het er gewoon even niet in!
  Sterkte met alles!

 6. Jammer maar ik begrijp goed dat meer in het leven is dan bloggen. Logisch dat je andere prioriteiten stelt. En over twee maanden ben ik gewoon nog van de partij!

 7. Wat jammer! Maar ik ben er vrij zeker van dat deze periode er niet is gekomen voor de fun, dat je zo’n periode echt nodig hebt. Veel sterkte en kom wat op adem tijdens deze stille periode. Liefs! x

 8. Zo te lezen kun jij met een gerust hart er gewoon 2 maanden tussenuit, want ook na die tijd zullen veel mensen je blogs met net zoveel plezier weer lezen. Ik ook! Succes!

 9. Je blijft gewoon in mijn bloglovin’ lijst staan, dus ik kijk er naar uit wanneer in die lijst weer nieuwe blogposts van jou voorbij komen ;-). Heel veel sterkte de komende twee maanden!

 10. Ik ga je blogjes missen maar wacht rustig je comeback af. Geen idee waarom je even een break neemt maar zoiets doe je niet zomaar. In ieder geval een dikke knuffel dus. X

 11. Hm vreeheemd mn reactie weg, nouja nog een keer dan.
  Tuurlijk vinden we je blog weer terug dankzij bloglovin! :-)
  Dan ondertussen wens ik je veel sterkte/succes en doe vooral wat je moet/wil doen!!!
  Groetjes,
  Silliesullie

 12. Ik weet niet precies de redenen en dat hoeft ook niet, maar het klinkt alsof je een verstandig besluit neemt. Neem lekker je tijd, je blog is er over twee maanden (of langer als je het nodig hebt) ook nog. Het echte leven is veeeeeel belangrijk.

 13. Veel sterkte met wat de reden dan ook is dat je even wil stoppen met bloggen. Ik hoop dat je lekker je rust kan vinden en inderdaad, die lezers blijven wel, daar ben ik van overtuigd! Tot over een paar maanden! X

 14. Aaah chick, lekker de tijd nemen. Ik had ook even tijd voor mezelf nodig (maar dan een weekje) en het voelt soms ook gewoon heel fijn om even je blog aan de kant te zetten en minder online te zijn (nóg meer inspiratie daarna, wedden!). Ik hoop dat er niets ernstigs aan de hand is! Tot snel! <3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: