I’m back! Bye bye blogpauze + nieuwe lay-out :)

De blogpauze zit erop! Ruim twee maanden lang was het hier akelig stil en stiekem zijn de weken omgevlogen. Hoe nu verder?

Om gelijk met de deur in huis te vallen: tot mijn grote verbazing miste ik het bloggen minder dan ik dacht. Begrijp me niet verkeerd, ik vind schrijven heerlijk, maar andere dingen slokten zoveel tijd op dat ik amper stilstond bij mijn stukje web. En dat is erg vreemd voor een blogaholic als ik.

Wat is er de afgelopen tijd gebeurd? Onder andere het volgende:

Er werd voornamelijk veel gestudeerd, al dan niet in de zon. Dit jaar geen Pasen en Koningsdag voor mij, ik zat gewoon met m’n neus in de boeken.

Ik nam vaker de tijd om rustig mijn maaltijden te eten. Meestal gaat dat snel-snel tussendoor en daar probeerde ik verandering in te brengen.

Ik knuffelde veel met kat Chuck..

.. en had avondjes voor mezelf. Zo probeerde ik vaker een boek te lezen en pakte ik het tekenen weer op. Dat is echt jaren geleden, maar werkt stiekem zo ontspannend.

Ik besteedde meer tijd aan vrienden en familie, op het terras of gewoon thuis.

En stond in de Metro in de rubriek #treinleven.

metro1

Voor Univers schreef ik onder andere een blog waarin ik mijn twijfels over de keuze voor de universiteit besprak. Dat bleek erg herkenbaar voor velen.

vreemdeeend

Verder startte ik halverwege mei met een nieuw, tof project dat al gelijk veel beter liep dan verwacht. Daarover later meer!

Question-Mark-HD-Wallpaper11

Hoe nu verder? Een verse start vraagt om een nieuwe lay-out, dus hopelijk bevalt deze! Ik heb me namelijk heilig voorgenomen om deze in ieder geval de rest van 2015 te houden. Het bloggen wordt vanaf nu dus weer opgepakt, maar er zullen niet meer dagelijks posts verschijnen zoals voorheen. De meestertitel is nog niet op zak, het nieuwe project neemt de nodige tijd in beslag en in de zomer ga ik een cursus mediation volgen, hoop ik aan mijn masterscriptie te beginnen en wil ik oude hobby’s weer oppakken.

Hoe gehecht ik ook ben aan mijn blog, de afgelopen weken gaf het ergens ook rust om die even te laten voor wat het was. Wel was het leuk om te merken dat mensen mijn blog misten of zich afvroegen hoe het met me ging, dat waardeer ik echt enorm. Toen ik hoorde dat zelfs vrienden van vrienden vroegen wanneer er weer nieuwe stukjes online kwamen, moest ik wel weer in de pen klimmen. Dus Floor, Jules, be prepared voor bergen nieuw leesvoer ;)

Genoeg over mij, hoe is het met jullie? :)

27 Comments on “I’m back! Bye bye blogpauze + nieuwe lay-out :)”

 1. Welkom terug! Het klinkt alsof die twee maanden hard nodig waren en weet je, soms mag je ook even relaxen en tijd voor jezelf nemen. Helaas heb je niet veel gerelaxed lees ik zo, maar toch.
  Ben erg benieuwd naar je nieuwe project en natuurlijk naar alle stukjes die weer langskomen! Ik hoop dat je ook weer van het bloggen kunt genieten, naast alle andere dingen die je aan het doen bent :).

 2. Ik zag opeens allemaal gele minions op FB voorbijkomen. Je bent terug! Dat je het bloggen niet gemist hebt kan ik me, zeker met je nieuwe project, dat toch ook een beetje microgolven is, wel voorstellen. Heel veel succes met studeren, meer tijd met vrienden en familie en al je mooie (blog)projecten.

 3. Soms is het wel is goed om weer even tot jezelf te komen en dat je voor andere dingen kiest waar je ook van geniet. Bloggen moet geen moet gevalletje worden, daarom denk ik ook dat het helemaal niet erg is als je niet elke dag blogt. En super leuk trouwens dat je een mediation cursus gaat volgen deze zomer.

 4. Pingback: Vakantie! :D | SYLVIA KUIJSTEN

 5. Ooh wat ben ik blij dat jij terug bent!! :D
  Je nieuwe layout ziet er trouwens erg goed uit; het is wel even wennen hihi :)
  Liefs;

 6. welkom terug! Een pauze kan inderdaad zoooo’n deugd doen. Zelf blog ik superonregelmatig, omdat ik niet altijd een goeie flow vind, maar als die er dan is, dan heb ik meteen een hoop berichtjes na elkaar :)
  Ik ben nieuwsgierig naar dat nieuwe project van je, wanneer ga je het kunnen delen?

 7. Even tijd voor je zelf kan geen kwaad toch? Stiekem denk ik, dat je eigenlijk heel veel gedaan hebt gna, gna. Even een nieuwe lay-out, even echt de studieboeken in zo aan het einde van het jaar, nieuwe projecten opstarten, externe columns schrijven en quality time waar je anders niet aan toe komt…

 8. Leuk dat je het bloggen weer oppakt! En ja, ik denk dat iedereen af en toe zo’n break wel even kan gebruiken. Ik vind het ook best wel lekker om soms even wat minder met mijn blog bezig te zijn, hoewel het me niet lukt om echt compleet afstand te nemen, behalve als ik met vakantie ben dan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: