Vakantie! :D

Dat was ‘m dan vanochtend, het laatste tentamen van collegejaar 2014-2015! Net op tijd, want de komende dagen doe ik met die hittegolf niets anders dan op een tuinstoel liggen en aan perenijsjes likken. 

Pas eind augustus hoef ik weer in de collegebanken te verschijnen, dus wat staat er de komende zeven à acht weken op de planning?

Cursus mediation
Wie mij al langer volgt, weet dat ik graag strafrechter wil worden. Toch trekt mediation me ook en vind ik het de moeite waard om daar wat tijd aan te besteden buiten de collegeweken om. Ik wil de cursus ook echt in de vakantie afronden, zodat ik eind augustus weer met de collegestof aan de slag kan. Dat wordt aanpoten, aangezien de meeste mediation cursussen gemiddeld drie maanden duren op een normaal studietempo. Maar ja, dan heb je nog het NHA, NTI, LOI, Studieplan.. Zie door al die gidsen maar eens de beste cursus te kiezen. What to do, what to do..

muscle

Project X
Zoals in mijn vorige post al aangegeven, volgt hierover later meer. Het is een project waar de verschillende dingen die ik de afgelopen jaren heb gedaan allemaal samenkomen. Hier zal samen met mijn mediation cursus de meeste tijd in gaan zitten.

Tekenen
Vroeger nam ik regelmatig een potlood ter hand, maar de laatste jaren heb ik dat laten versloffen. Zonde, want voor mij zijn er maar weinig dingen zo ontspannend. Ik ben zeker geen Picasso, maar het is leuk om te doen. (Hieronder links work in progress en rechts mijn lievelingsfiguren: minions!)

De blog
Artikelen vooruit schrijven, Bloglovin weer eens doorspitten; daar is nu weer wat meer tijd voor.

Vakantie vieren!
Deze zomer ga ik twee weekendjes weg: een paar dagen vertoeven in Volendam en een paar dagen rondstruinen in Zuid-Limburg. Daarnaast staan er losse uitjes gepland.

En verder…
He-le-maal niks. Heerlijk ;)

Om mijn terugkomst te vieren, komt er begin volgende week een leuke winactie online. Een tipje van de sluier: ik ben nu al een tikkeltje jaloers op de winnaar ;)

Wat zijn jouw zomervakantieplannen?

8 Comments on “Vakantie! :D”

  1. Heerlijk zo’n lange vakantie. Ik heb nu een baan en heb maar 12 dagen voor de rest van het jaar :(
    Ik ga in mijn welverdiende vakantie van 14-23 aug naar Oostenrijk en verder genieten van het weer :D

  2. Ik heb weinig plannen vast staan, maar mijn agenda loopt vol met leuke dates met blogsters met name bijv. ;-) Mijn ouders zijn 12.5 jaar gehuwd, billy elliot op de planning en ga zo maar door…

    X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: