Nieuw project! :)

Een paar weken geleden schreef ik dat ik bezig was een nieuw project. Inmiddels is deze up and running en ben ik daar dagelijks met veel plezier mee bezig. Alle dingen die ik leuk vind komen hierin samen, dus ik ben een gelukkig mens ;)

Ik wilde al een tijdje een eigen Facebookpagina waarop ik dingen kon delen die ik interessant vond. Mijn blogposts verspreid ik al via mijn persoonlijke Facebookprofiel (blogvrienden worden? leuk!) en verschillende bloggroepen, dus om daarvoor ook nog een aparte pagina aan te maken, was wat dubbelop. Daarnaast verwachtte ik niet dat daar genoeg geïnteresseerden voor zouden zijn.

De volgende optie was om iets met mijn rechtenopleiding te doen. Ik kom dagelijks zoveel interessante berichten tegen dat mijn Twitterprofiel daarvoor eigenlijk niet afdoende is. Op een druilerige dinsdagochtend in mei startte ik daarom in een opwelling met Facebookpagina Het Rechtenstudentje. Dagelijks deel ik daar nieuwsberichten, studietips en leuk sog-materiaal voor rechtenstudenten.

Facebook

Uiteindelijk ging het allemaal sneller dan verwacht, want inmiddels groeit de pagina gestaag naar de 7.000 volgers, is er een Twitter-kanaal en zijn we een maand geleden gestart met een website. ‘We’ ja, want sinds begin augustus heeft Het Rechtenstudentje ook een redactie van dertien man! Stuk voor stuk fijne mensen, daar heb ik het enorm mee getroffen :)

website

Met Het Rechtenstudentje kan ik dus twee passies – schrijven en rechten – combineren, voor mij ideaal. Ook de stiekeme droom van een hoofdredacteurschap is hiermee uitgekomen. Uiteindelijk is het de bedoeling om ook inkomsten uit dit platform te halen, maar dat is voor later. Voor nu werken we vrolijk verder aan het opbouwen van een netwerk en het zorgen dat de redactie een geoliede machine wordt en leer ik weer een hoop bij.

Tot de volgende update! :)

11 Comments on “Nieuw project! :)”

  1. Wat tof dat je zo’n project begonnen ben, met redactie en al! Rechten ligt een beetje uit mijn comfortzone qua vakgebied, ik zou willen dat er ook zoiets voor mijn studie bestond.

  2. Pingback: Blogleesvoer #19 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: