Blogleesvoer #19

De laatste blogleesvoer is al een tijd geleden, maar sowieso is mijn blogfrequentie momenteel niet om over naar huis te schrijven. Hoofdoorzaken: studie en dit.

Toch kwam ik afgelopen week een aantal mooie artikelen tegen die ik het delen waard vond. Ze hebben alle vier te maken met een beetje blij zijn met jezelf en vertrouwen hebben in de toekomst, iets waar ik bij vlagen erg mee worstel. Lees en leer zou ik zeggen, klik op de titels om de betreffende blogposts te lezen :)

DailyLin‘Define your own success’
“Stop met jezelf te vergelijken met anderen en al helemaal met vergelijken met meerdere personen. Je kunt niet de sportdoelen van persoon 1 nastreven, de carrière van persoon 2 en de innerlijke rust van persoon 3.”

A Cup of Life – ‘Dealen met negativiteit zodat je meer jezelf kunt zijn
“Pick your battles, geloof in jezelf, gooi liefde rond als confetti en zoek een happy place. Zo probeer ik het los te laten.”

Lisanne Leeft – ‘Ik ben een beetje verdwaald
“Waar ik eerst nog een mooi beeld had van hoe mijn toekomst eruit ging zien, ongeacht of ik ziek zou blijven, heb ik nu geen flauw idee meer. Maar waar ik nog meer zeker van ben is dat ik altijd mezelf zal blijven. Ik blijf altijd Lisanne. En er zijn een aantal (voor mij) fijne eigenschappen die ik niet zomaar kwijtraak.”

Last Days of Spring – ‘Vijf tips voor rust in je hoofd
“In het najaar heb ik altijd last van wat meer stress en onrust in mijn hoofd. Misschien komt het door de overgang van de relaxte en zorgeloze zomer terug naar een druk leven. Het duurt altijd even voordat ik mijn draai weer gevonden heb en alle zaken op orde heb.”

Naast bovenstaande wat serieuze posts zijn deze feel good stukjes aanraders.

Ook wat stukjes over bloggen mogen niet ontbreken.

Fijne zondag! :)

14 Comments on “Blogleesvoer #19”

  1. Yaaay, ik hou van dit soort blogjes! Kan ik weer wat nieuwe blogs ontdekken. Best veel artikelen komen me niet bekend voor dus ik ga gelijk even kijken. Leuk!!

  2. Leuk! Het zijn allemaal blogs die ik half volg, dus wel fijn dat je de mooie artikelen selecteerd, vooral omdat het niet de posts zijn die op bloglovin “most popular” zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: