Blogleesvoer #21

Nummer 21 alweer! Deze rubriek heeft een tijdje stil gelegen, maar de spirit lijkt terug te zijn. Kan natuurlijk ook niet anders met al dat leuke leesvoer ;) De leukste posts van medebloggers van afgelopen week in 3, 2, 1..

De numero uno deze week was voor mij toch wel de 18 leukste tags voor bloggers van Renske. Psst, kijk eens naar nummer 1.. :)

Een andere fijne tip kwam van Nathalie met haar post over Wereldse Marktplaats vondsten. Mijn perfecte typemachine heb ik nog niet gevonden, maar ik houd hoop! ;)

Dan wat stukjes over de hersenpan. Deisy verzamelde fijne (en rake!) quotes over jezelf vergelijken met anderen en met dit artikel van Viral Nova met dertig aardige acties voor de medemens is een big smile guaranteed.

Door naar de maag! Een kwijl-alert bij de heerlijke plaattaart met zalm en pesto van Amy en ook dit broodje vegetarische kipschnitzel van Leonie is de moeite van het uitproberen waard. En wat mosterd na de maaltijd, maar de tien scary Halloween hapjes van Kelly zijn gewoon te leuk om niet te delen (ik ben vooral fan van de hotdog vingers, net echt!). NSMBL geeft daarnaast zeven nuttige tips om gezond, goedkoop én makkelijk te eten. Hallelujah.

Het oog wil ook wat en daarvoor komt het artikel van Evelien met prachtige foto’s van de Loonse en Drunense duinen als geroepen. Extra leuk omdat ik in Drunen ben opgegroeid.

Om af te sluiten met een persoonlijke noot twee hoogtepunten van mijn afgelopen week: sinds een eeuwigheid gewoon eens een avondje knutselen om alvast in wintersferen te komen én het vieren van een superfijne en onverwachte 8 voor mijn tentamen Verdieping Strafprocesrecht! :D

Wat was jouw favoriete post van afgelopen week? :)

8 Comments on “Blogleesvoer #21”

  1. Hé, wat leuk dat ik hier tussen sta. Zelfpromotie natuurlijk voor jouw tag! ;) Grapje, haha. Ontzettend knap dat je een 8 hebt gehaald voor het tentamen. Gefeliciteerd! :)

  2. Pingback: Terugblik november 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: