Gezocht: fijne blogs en Instagram accounts

Mijn bloglovin lijstje is de laatste maanden behoorlijk uitgedund. Toen ik minder tijd kreeg om te bloggen én om die van anderen te lezen, werd ik steeds kieskeuriger in de bloggers die ik nog volgde. En hoe leuk die ook zijn, ik ben wel weer toe aan wat meer afwisseling.

Heb je dus een fijne blog of ken je een leuke blog, dan mag je die link(s) hieronder delen. Ook toffe Instagram-accounts mogen daarbij geplaatst worden :) Kom maar op!

168 Comments on “Gezocht: fijne blogs en Instagram accounts”

 1. Ik ga vanavond eens even terug komen om dit lijstje te bekijken! Er komt bij mij (iets later in de ochtend) een post over fijne IJsland gerelateerde instagram accounts! Ik merk dat ik echt geniet van al die mooie plaatsjes!

 2. Ik schrijf op mijn blog een beetje over van alles en nog wat. Ik ben nog niet zo lang bezig met bloggen, dus ik ben nog steeds bezig met mijn blog te verbeteren, qua inhoud en uiterlijk, maar misschien vind je mijn artikelen wel leuk. :)

 3. Tempspournousblog.wordpress.com
  Instagram: Tempspournous

  Ik tweet persoonlijk. Ik post op IG mijn leven (gestilleerde) leven en blog over life, style en fashion in eigen naam.

  Liefs, Naomi

 4. Wat leuk dat je weer wat meer tijd hebt om blogs te lezen en om zelf te bloggen! Ik heb een Life, Travel & Style blog, liefsvanmars.nl! Daarnaast ben ik heel fanatiek aan het instagrammen (@liefsvanmars). Ik probeer namelijk een zo mooi mogelijke feed te maken en tot nu toe ben ik eigenlijk best tevreden, hihi!

 5. Oeh ik ga deze reacties even in de gate houden, ik hou altijd van nieuwe blogs en instagram accounts ontdekken!
  Ik heb trouwens ook een blog en schrijf daar eigenlijk over alles wat ik leuk vind! Van make-upjes tot boeken alles ;)

  • Ik had helaas wat problemen tijdens het reageren op je blog, maar wat betreft je leuke artikel over internetvrienden: leuk om te zien wat er uit internetcontacten voort kan komen. Afstand speelt dan ineens geen rol meer :)

  • Zeker, ik ben ook blij met de enthousiaste reacties :) Gefeliciteerd met jullie zesjarig jubileum! Die Amsterdam Halloween Parade zag er wel creepy uit ;) En succes met de doelen voor november! Ik lees ongetwijfeld vanzelf wel of ze behaald zijn :)

 6. Altijd leuk om blogs te mogen spammen haha! Als je van mode en lifestyle houdt dan kan ik je echt de Finse/Engelse blog van Marianna aanbevelen (misschien kende je deze log al?) > mariannan.com
  En als je het leuk vind om op mijn blog ook een kijkje te nemen dan vind ik dat natuurlijk hartstikke tof :D http://mymerrymorning.blogspot.com

 7. Hoi!
  Mijn naam is Emma en ik blog (voor fun en hobby), op mijn blog Eten met Emma!
  Ik maak gerechten, schrijf recepten, probeer alles mooi te fotograferen en geniet van de blije gezichten als ik weer eens mijn overtollige kookkunsten en baksels uitdeel.

  Kom eten! Kom eten met Emma :)

  P.s. dit is leuk! Zo krijg ik ook weer nieuw leesvoer!

 8. Wat fijn om te lezen dat je weer wat meer tijd hebt. Ik blog op Female Verdict over alles wat vrouwen bezighoudt, van sporten en slanke recepten tot aan persoonlijke verhalen en inspirerende powervrouwen.

 9. Super leuk! Ik heb sinds een jaar een eigen lifestyle blog, hierop komen drie keer per week leuke artikels online over fashion, Travel en food maar voornamelijk over lifestyle. Wat ik in mijn dagelijkse leven en wat op mijn pad komt. http://www.susanneslifestyle.nl

  Verder hou ik echt van instagram!!! Ik ben zelf erg actief op mijn prive account https://instagram.com/roosnijhuis/ , maar je kunt mij ook vinden op https://instagram.com/susanneslifestyle/

  liefs,

 10. Of mijn blog leuk is, dat laat ik aan jou over! Ik blog in ieder geval met veel plezier over reizen, lifestyle, mindstyle en persoonlijke onderwerpen. Oh, en ik ben al een tijd gek op Instagram. Daar heet ik trouwens ook gewoon ‘aroundsan’. :)

 11. Wat leuk! Een aantal blogjes die hier tussen staan, ken ik al, maar er zijn ook veel nieuwe. Ik ga snel de reacties doorneuzen. :)

  Zelf blog ik op Montévie (http://www.montevie.nl) sinds 2015. Als 24-jarige brunette plaats ik allerlei artikelen. Echt in een hokje is mijn blog dan ook niet echt te plaatsen. Ik gok op ‘personal lifestyleblog’. Er is in ieder geval van alles te vinden, van recepten tot persoonlijke artikelen en van ‘Toppers on Thursday’ tot DIY’s. Hoewel die DIY’s zich binnenkort pas gaan aanvullen, hihi. Ik hoop dat je een kijkje komt nemen. :)

  Mijn Instagramaccount is trouwens @r.prinsen (http://www.instagram.com/r.prinsen). :)

 12. Herkenbaar, zelf gaat mijn voorkeur uit naar beautyblogs, maar weinig mensen zijn nog into the makeup, voornamelijk fashion en lifestyle blogs. Unieke schrijfstijlen en foto’s die niet te gephotoshopt zijn is ook iets wat mijn aandacht pakt. :) Zelf heb ik ook een beautyblog, wat een week geleden nog stond in het teken van Halloween met de bloederige looks die je maar kunt bedenken, zit ik inmiddels in de glitterperiode, maar dat weerhoudt niet dat ik de special effect make-up zal laten liggen! Ik ben zeer benieuwd of ik je zal langs zien komen op http://beautykoning.com! Oh ja, ik heb ook Instagram, maar be aware, veel gore, veel bloed en heel veel horror, maar ook weer ‘normale’ make-up looks: https://instagram.com/cynthiakoning/

 13. Wat leuk om dit te mogen delen!
  Ik blog op lifebyannemijn.nl. Hier plaats ik leuke artikelen met hele uiteenlopende onderwerpen. Hierbij kun je denken aan persoonlijke artikelen, fashion en beauty en veel lifestyle. Daarnaast deel ik vaak leuke tips of handige lijstjes.

  Mijn instagramaccount is @lifebyannemijn

 14. Hoi! Ik ben een beetje een kameleon als het op kledingstijl aankomt, van grunge 90’s tot classy lady. ik post voornamelijk outfitjes en inspiratielijstjes!! Hope you have fun with it! Ig: @daphnyaldromend

  XOXO, daphny

 15. Nou je hebt al een hele hoop nieuwe blogs te volgen, als je er nog eentje wil volgen dan kan je eens kijken bij ons No Ordinary Tales. Bloggen over DIY’s, recepten, met ons op pad / reviews en elke woensdag vind je onze hond Floris op de blog. Instagram account is no_ordinary_tales waar we soms nog extra dingen posten :)

 16. Nou, je hebt al een hele lijst! Daar past de mijne nog wel tussen; een column-achtige blog over wat er voorbij komt in mijn bezige leven, met mijn interessante gezinsleden en m’n omgeving. En af en toe voeg ik een gedicht toe. Een soort feel-good blog waardoor je denkt; ‘ach, dan valt het allemaal nog wel een beetje mee met mij.’ Zoiets…Nou ja, kijk ook zelf maar: http://www.spoor10.wordpress.com

 17. Hi Sylvia, wat leuk! Op Inside City Guide (http://inside-city-guide.com) schrijf ik over allerlei leuke hotspots en hidden gems – momenteel woon ik in het zonovergoten Paramaribo, dus voldoende tropische tips om tijdens een winterdip bij weg te dromen ;-). Uiteraard vind je al mijn foto’s terug op het Instagram account @inside.city.guide. Als je tijd hebt om mijn blog te bezoeken kijk ik er uiteraard naar uit om te horen wat je er van vindt! :-)

  Nathalie

 18. Hee wat leuk! Ik heb dit artikel gevonden via facebook. Mijn blog is: http://www.aboutfashion.nl en mijn instagram account: aboutfashionnl. Ik blog over fashion, maar ook over beauty en persoonlijke dingen. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen:)

 19. Hoi! Zelf heb ik een foodblog ; stephyeatsfood.blogspot.com

  En twee instagram accounts:
  Stephyeatsfood
  Cheekymonkeyx

  Neem eens een kijkje ;)!

 20. Hey,

  Mijn naam is Fabian. Ik blog om de dag op https://fabiangijze.nl. In mijn leven heb ik al veel mee gemaakt. Hier blog ik over en over wat ik nu dagelijks meemaak. Door alles heb ik ee sterke mening op gebouwd, dus af en toe geef ik mijn mening over een onderwerp. Hopelijk tot op mijn blog

 21. Dag Sylvia, ik heb nu ongeveer een jaar een blog ‘En toen werd ik mama’. Begonnen met verhalen uit het leven van een jonge mama, maar intussen post ik meer persoonlijke stukken en columns. Onlangs ook begonnen met fictie te schrijven. Dat laatste zou wel iets voor jou kunnen zijn. Onze liefde voor columns en schrijven hebben we alvast gemeen. Ik vermoed dat je daarom ooit op mijn bloglovin’ lijstje beland bent :-)

 22. Wat een goed idee Sylvia, met zoveel reacties ontdekken je volgers ook weer leuke blogs om te volgen! Ik ben pas sinds een paar maanden aan het bloggen en vind het superleuk om te doen! Ik blog (vooralsnog) over van alles en nog wat, met katten als rode draad. (En dat is een stuk minder suf dan het misschien klinkt😉)

 23. Sylvia ik volg jouw blog al een tijdje en lees het met veel plezier.
  Zelf ben ik dit jaar een blog begonnen waarin ik tips en ervaring deel om meer uit je geld te halen. Als dat je aanspreekt dan ben ik te vinden op http://lievervoordelig.nl/ Ik blog over veel meer dan alleen maar geld trouwens.

 24. Pingback: Blogleesvoer #22 | SYLVIA KUIJSTEN

 25. Pingback: Terugblik november 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

 26. Super leuk blog! Ik ben gister begonnen met het maken van een blogpost! Het is nog niks in vergelijking tot dit blog, maar ik vind het nu al erg leuk om doen.

 27. Jay & Jenn is een mama & lifestyle blog waarop ik je meeneem in de wereld van het mama én vrouw zijn.

  Waarom? Als kersverse mama heb ik gemerkt dat zowel jij als je omgeving tegen veel dingen aanlopen. Je bent continu op zoek naar antwoorden en inspiratie. Die wil ik je met mijn blog gaan geven! Mijn eerste blog staat nu online, die lees je hier. Mijn aankomende blogs zullen gaan over de volgende thema’s:

  Spelen & baby | Zwangerschap & baby | Lifestyle, beauty & baby | Friends, family & baby | Voeding, zorg & baby | Praktische zaken, geld & baby

 28. Ik moest flink scrollen om een reactie te geven, dus je zult vast al wel genoeg tips hebben gekregen :-) Wij bloggen in ieder geval veelal over filmhuisfilms. Van TV-tips tot recensies of gewoon over bepaalde onderwerpen. Jouw blog ziet er in ieder geval zeer puik uit. De aangegeven leestijd vind ik erg sterk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: