Blogleesvoer #22

Wie had er vanochtend ook zin om de wekker onder het bed te vegen? Een nieuwe week is begonnen en om het maandagochtendleed te verzachten, vind je hieronder de leukste posts van andere bloggers van afgelopen week! 

Zien: Daphne zette de films op een rijtje waarvoor we deze maand echt naar de bioscoop moeten. Karlijn deelt mijn liefde voor mooie, klassieke auto’s en richtte hiervoor een speciaal Instagram account op met door haar zelf gemaakte foto’s van de oude pareltjes die ze tegenkomt. De leukste verzamelde ze in deze blogpost.

Ook een portie Disney mag niet ontbreken: Bored Panda liet haar lezers genieten van de locaties waarop de Disneyfilms gebaseerd zijn én deelde illustraties van hoe Disneyprinsen er in het echte leven uit zouden zien. Hellooo prins Eric ;)

disneyprins

Doen: nog geen plannen voor de zomervakantie? Dan moet je volgens Anouk een reisje boeken naar een van deze tien Europese steden. Ook een briljant idee: je eigen post-its printen! Kirsten laat zien hoe je dat het beste kunt doen.

Proeven: wat is een Blogleesvoer zonder fijne recepten? Maartje deelde een tosti met avocado, tomaat en feta, Tineke fabriceerde een torenhoge regenboogtaart en Karin maakte me gelukkig met de aanblik van een New York cheesecake met vanille en blauwe bessensaus.

Denken: Hester postte een fijn stuk over verloren momenten en verspilde tijd. We hebben eigenlijk zoveel uren in een dag, maar gebruiken we die optimaal? En hoe ligt de balans tussen werk en ontspanning?

Bloggen: Ysanne vroeg zich af hoe belangrijk een sidebar nu eigenlijk is. Sophie deelde daarnaast negen tips voor als je inspiratieloos bent.

posts

Mijn eigen blogposts teruglezen? Dit kwam er de afgelopen week online:

Verder gaf ik ‘19 handige Facebookgroepen voor bloggers‘ een update.

Welke blogpost van afgelopen week bleef bij jou hangen? :)

21 Comments on “Blogleesvoer #22”

  1. Hahaha zo heerlijk dat ik eigenlijk nooit een wekker hoef te zetten, omdat ik toch altijd om precies hetzelfde tijdstip wakker word. :’) Fijne maandag Sylvia!

  2. Oeh, ik ga later vandaag even een kijkje nemen bij de recepten! Die trekken wel de aandacht, haha. Tof zin overzicht van afgelopen week! :)

  3. Oh die Disney prinsen kwam ik ook tegen, geniaal vind ik die! Normaal gesproken was ik eigenlijk fan van Prince Adam, maar als de ‘echte versie’ van hem vind ik toch een beetje too much! :’D Fijne week! Liefs, Charelle

  4. O wauw! Die prins Eric ziet er niet verkeerd uit haha! En wat een heerlijke recepten allemaal! Ik ga snel een kijkje nemen wat inspiratie voor wat betreft eten kan ik altijd wel gebruiken. Dank je wel voor delen dame.

  5. Wat een inspirerend overzicht! Vooral voor het gedeelte “Proeven” ga ik even zitten… En de real life Disney-prinsen blijven leuk :D Succes deze week!

  6. Haha woah, die prins, ik lust wel een hapje… van die New York Cheesecake dan he… niet van de prins natuurlijk ;-)! Leuk dat je me noemt! Zelf al plannen voor de vakantie? Ik vind het trouwens altijd knap dat je zo’n artikel elke week plaatst met fijne tips op alle gebieden, erg inspirerend! Fijne nieuwe week :D.

  7. Nou dat gevoel had ik dus écht vanochtend. Maar alle fijne blogs die toen in mijn Bloglovin-tijdlijn verschenen maakten het helemaal weer goed, en nu heb ik er nóg meer om te lezen, jeej!

  8. Oeh, fijn weer! Leuk om genoemd te worden trouwens, thanks! (: Jeetje, die regenboogtaart. Ik denk altijd dat dat soort projecten veel te ambitieus zijn voor me, maar op zich ziet het best doe-baar uit! Enne, die prins Erik is niet verkeerd haha!

  9. Pingback: Terugblik november 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: