Personal | Terugblik #1

Een tijdlang hield ik elke week een online dagboek bij, die ik iedere maandag deelde en waarvan de posts nog steeds terug te vinden zijn in de rubriek ‘persoonlijk‘. Toch sloeg ik op een gegeven moment steeds vaker een weekje over en uiteindelijk waren de weekoverzichten verleden tijd om de simpele reden dat ik de ene week veel meer meemaakte dan de andere.

Aangezien ik zo nu en dan toch graag een kijkje in de keuken geef, zullen dergelijke overzichten voortaan random worden geplaatst onder ‘Personal | Terugblik’ op momenten dat dingen achter de schermen in mijn ogen de moeite waard zijn om te delen. Vandaag de aftrap.

pers1

Vorige week maandag bezocht ik met vriendinnen tijdens onze maandelijkse ‘maandagdate’ het nieuwe huis van vriendin L. Een erg gezellige avond met fijne bijkletsmomenten en de introductie van een voor mij nieuw spel: Stenen Tijdperk. Ik verloor, maar maak me mentaal alvast klaar voor een verpletterende revanche ;)

pers8

Vrijdag ging ik met vriendin A. op bezoek bij vriendin C. en haar überschattige mannetje S. Als ‘toffe tante Syl’ neem ik mijn educatieve rol uiterst serieus ;) We aten een Mexicaanse wraptaart, kletsten bij en keken de finale van K3 zoekt K3, waarbij bleek dat we – confession time – veel te veel nummers mee konden zingen.

pers3

Zaterdag bezocht ik met pap de Startersdag 2015 van de Kamer van Koophandel in Eindhoven. We hadden een wat valse start door een vervelende Tomtom, maar uiteindelijk konden we alle workshops bezoeken die we wilden volgen. Een interessante dag met deels al bekende info, maar ook zeker met nieuwe aandachtspuntjes en uitzoekwerk.

Verder had Teske afgelopen week de ‘Celebrate the Week‘ uitdaging. Via Instagram kon je elke dag meedoen aan een nieuwe opdracht, waarvan ik er een paar uitvoerde:
1. Favoriete kledingstuk
2. Bloemen
3. Herinneringen
4. Verwen jezelf

Deel jij op je blog wekelijks of maandelijks overzichten van achter de schermen?

21 Comments on “Personal | Terugblik #1”

 1. Ahhh wat een lieve foto van jou als ‘Tante Syl’! Leuk dat je zo’n fijn avondje toen hebt gehad met die twee vriendinnen. Ik vind zo’n kijkje in iemands leven wel leuk! Ik deel daarom ook wekelijks een paar dingen die ik heb gedaan. :)

 2. Ik hou ervan als anderen hun weekoverzichtjes delen :) Zelf doe ik het eigenlijk niet, vooral omdat ik nu niet meer genoeg meemaak in een week.
  Ik ben nu wel benieuwd naar het spel Stenen Tijdperk!

 3. Wat een leuke terugblik! Die tante Syl foto vind ik echt heel erg lief! Zelf maak ik geen weekoverzichten, puur doordat ik steeds vergeet foto’s te maken van wat ik allemaal zoal doe. Wel vind ik het heel leuk om weekoverzichtend te lezen 😊

 4. Wat leuk, die instagram-uitdagingen, dat kende ik nog niet! Op mijn blog deel ik geen wekelijks/maandelijks dagboek/verslag oid, maar ik schrijf wel regelmatig persoonlijke blogposts. Ik vind de persoonlijke posts van anderen ook vaak interessant om te lezen, vooral als er herkenbare ervaringen aan bod komen.

 5. Heel leuk om te zien! :) K3 zoekt K3 heb ik ook gekeken, en ik ken ook teveel liedjes haha! En leuk dat je mee hebt gedaan aan de challenge van Teske! Ik heb ook een paar foto’s geupload voor de challenge.

  • Via de foto’s van Teske ben ik op je blog terecht gekomen, dus leuk dat zo’n challenge de ontdekking van leuke nieuwe blogs met zich meebrengt. Ow, mijn versie van je Blogger dillema tag komt vrijdag online ;)

 6. Wij hebben in het begin wel elke weer een instagram update gedaan, maar dat is langzaam ook verwaterd. Nu doen we eigenlijk niet zo heel veel persoonlijke blogposts, ik moet zeggen dat ik ook niet weet of dat wel bij onze blog past…

 7. Herkenbaar dat je vaak vergeet om een terugblik/weekoverzicht te posten of gewoon niet genoeg hebt meegemaakt. Toch leuk dat je het nieuw leven hebt ingeblazen. Die challenge lijtk em leuk. Jammer dat ik niet kan fotograferen.

 8. Ik deel dat eigenlijk nooit. Ik vergeet namelijk altijd dingen vast te leggen. Wel heb ik er vaak aan gedacht om er mee te beginnen. Elke maandag een overzicht of zo. Maar dan wordt het ook weer zo’n verplichting. Je ziet het, ik weet het nog niet! Haha!

   • Aaww, jammer! Ja, klopt ook wel. Maar ik vind het leuker om zo’n dingetje in een winkeltje te kopen. Vaak hebben ze er nog meer van dat soort prullaria! Zo zit er ook een winkel in Utrecht waar ze super hippe spulletjes verkopen. Helaas wel heel duur ook, maar er doorheen lopen alleen al is super leuk! :D

 9. Pingback: Blogleesvoer #23 | SYLVIA KUIJSTEN

 10. Pingback: Terugblik november 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: