Tag | Blogger dilemma

Een fijne nieuwe tag in blogland! Hoewel ik er al talloze heb ingevuld (en er ook nog een aantal op de planning staan), vond ik dit toch wel een erg fijne om mijn hersens over te breken. De tag is bedacht door Lizzy en bevat tien vragen met lastige blogger dilemma’s. En ja, je moét kiezen ;)

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?
Het wordt er wel een stuk saaier door, maar de keuze is makkelijk: nooit meer foto’s. Mijn blog heeft altijd meer om de tekst dan om afbeeldingen gedraaid.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?
Ik zie me al zitten met een doos tissues… Tjah, dan ga ik toch maar voor die 30 minuten. Kwestie van ’s ochtends je blog openen en de rest van de dag op een apart tabblad open laten staan ;)

meisje-met-laptop.jpg

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren op de reacties die je ontvangt.
Als we het hier hebben over vervelende pop-ups en flikkerende banners in de zijbalk ga ik voor niet meer kunnen reageren op de reacties die ik ontvang. Ik vind het zó vervelend als ik op een blog word afgeleid door dat soort dingen. Praten we over geschreven advertorials, dan mag mijn blog wel voor een groot gedeelte uit advertenties bestaan. Ik heb weinig problemen met advertorials, zolang ze maar met een persoonlijk tintje geschreven zijn en de blogger in kwestie achter het product staat.

Geen social media of geen mailbox?
Geen mailbox. Ik spendeer best wat tijd op social media (met name op TwitterFacebookInstagram en LinkedIn) en word eerder via die weg benaderd dan via de mail.

Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen op je blog.
Dan maar onwijs wazige foto’s. Met altijd witregels tussen de zinnen scrollen lezers zich rot.

Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar twee uur in de week bloggen.
Dat wordt dan goed plannen, want hier kies ik voor maar twee uur in de week bloggen. Met wat concentratie, goede voorbereiding en flink doorwerken moet je dan toch een eind kunnen komen.

planner

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je layout is heel simpel en wit.
Haha, volgens mij is mijn lay-out al simpel en wit, dus dat is makkelijk ;) Als ik niks persoonlijks meer kwijt zou kunnen op mijn blog hoeft bloggen van mij ook eigenlijk niet meer.

WordPress/Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin werkt niet.
Dan maar spam. Daar heb ik bij vlagen toch al last van en twee weken terug zat ik nog met Bloglovin die drie dagen geen nieuwe blogposts liet zien. Dat was even afkicken.. Kwam mijn humeur ook niet ten goede..

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.
Ik zou zowel als lezer als blogger heel moe worden van artikelen op rijm. Dan maar die negativiteit. Al vraag ik me ook wel een beetje af hoe lang ik het bloggen dan nog volhoudt. Voor mij is het fijne ontspanning en dat zou het ook moeten blijven.

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shirt aan met: ‘bezoek mijn blog …(naam van je blog).
Ow jeeh, op de valreep het voor mij lastigste dilemma van deze tag.. Hmm, dan toch maar het shirt. Dan verberg ik de tekst wel met een vest, trui of sjaal ;)

Ik ben benieuwd voor welke opties jij kiest, dus ik tag bij dezen alle lezers. Als je hem overneemt, laat het linkje naar jouw ingevulde tag dan vooral hieronder achter! Ik ben benieuwd! :)

27 Comments on “Tag | Blogger dilemma”

  1. Wat een leuke tag! Ik zou ook niet zonder social media kunnen. Hmm, tijd om mijn hersentjes eens te laten kraken met deze dilemma’s.

  2. Ik had hem bij Lizzy ook al gelezen en jeetje, want een lastige dilemma’s! Zo moeilijk om te kiezen soms. Wel leuk om te lezen waarom jij ergens voor kiest! Dat is wel inspirerend vind ik. :)

  3. Zo onwijs leuk dat je mijn verzonnen tag overgenomen hebt! :) Je bent de eerste die de tag over heeft genomen, dus het voelt heel speciaal! Je hebt de vragen erg leuk ingevuld! Slim, van het tabblad laten staan! Dan wacht ik ook liever 30 minuten haha! En in 2 uur kun je inderdaad veel werk verrichten met een goede concentratie! Het laatste dilemma vind ik ook erg pittig!

  4. Pingback: Blogleesvoer #23 | SYLVIA KUIJSTEN

  5. Pingback: Tag: Blogger Dilemma

  6. Pingback: Terugblik november 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: