Blogleesvoer #23

Het was een rare week, met name natuurlijk het weekend door de gebeurtenissen in Parijs. Ik had die dagen niet zoveel zin om blogposts te lezen, maar toch verschenen er in de dagen daarvoor genoeg posts om weer een Blogleesvoer editie mee te vullen.

Lisa zette haar doelen voor november op een rijtje. Daarin wil ze onder andere haar uitstelgedrag aanpakken, een punt waar ook ik aan probeer te werken. Ook een herkenbaar stuk kwam van Iris, die haar potentiële droombanen op een rijtje zette.

Ik moest erg lachen om twee artikelen van Bored Panda. In ‘Grammar police gifts‘ vind je twintig cadeautips voor vrienden die veel waarde hechten aan correct gebruik van de d-tjes en t-tjes en in ‘Life with cats‘ staan tien érg herkenbare korte stripjes over leven met een kat.

Het fijnste reisgerelateerde stuk kwam deze week van Anouk. Dublin bezoeken staat hoog op mijn vakantiewenslijstje en haar foto’s bevestigden dat. Prachtig! In het verlengde daarvan: bij de Xenos kun je nu je eigen bier brouwen, waaronder Brown Ale, hoe tof is dat?

En bij zo’n biertje horen natuurlijk fijne gerechten en hapjes! De quiche met spinazie en paddenstoelen van Anne-Ruth ga ik binnenkort uitproberen en daarbij vormen de witte chocoladetaartjes met kruidnoten van Tessa volgens mij een perfect toetje. Verder werd ik erg blij van de drie verschillende – en easy peasy – vullingen die Maris maakte voor mijn favoriete zoutje: Bugles! En hoewel de oreo’s die ik heb gegeten op één hand te tellen zijn, maakten de oreo bonbons van Susanne me wel erg nieuwsgierig.

Ook een leuk filmpje mag niet ontbreken. Wellicht dat een aantal van jullie ‘m al hebben gezien, maar het offciële kerstfilmpje van Sainsbury’s is de moeite waard om even te bekijken :)

Mijn eigen blogposts teruglezen? Dit kwam er de afgelopen week online:

Blog4

De afbeelding van de konijntjes en Eiffeltoren komt van I love Doodle, een aanrader om meer werk van te bekijken!

Welke blogpost van afgelopen week bleef bij jou hangen? :)

12 Comments on “Blogleesvoer #23”

  1. Jaaa! Sainsbury’s commercial kwam online! Ik word echt blij van kerstreclames, ik schreef er vorige week zelfs een blogpost over! En wat een fijne artikelen allemaal weer, de foto’s van Anouk zijn inderdaad echt prachtig en naar de Oreo bonbons ben ik ook wel nieuwsgierig!
    Liefs,
    Charelle

  2. Lees ik daar nu OREO BONBONS? Count me in!! Tof he, dat bierbrouw pakket bij de Xenos? Heb het al aan een jongen kado gegeven en hij was er heeel blij mee. Goeie Sint tip!

  3. Ah, thanks voor het delen van mijn post! Ik vind zulke overzichtjes altijd leuk om te zien (en ik wil nu oreo bonbons, ook al zit ik pas aan mijn ontbijt).

  4. Pingback: Terugblik november 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: