Karma!

Zo’n twee weken geleden zapte ik op zondagavond toevallig langs Miljoenenjacht. Vroeger bleef ik speciaal op voor dat programma, betoverd door de spanning die er bij het openen van de gouden koffertjes kwam kijken en dromend van wat ik met die stapels biljetten kon doen.

Tegenwoordig trek ik dat programma niet zo goed meer. Ik word eerlijk gezegd wat misselijk van de tienduizenden euro’s die over de balk worden gesmeten, de enorme cadeaus die de mensen op de tribune krijgen en de hebberigheid van deelnemers die vaak geen grenzen lijkt te kennen. Ik weet niet precies waarom ik naar de aflevering bleef kijken, wellicht omdat ik hoopte dat de deelnemer van deze week mijn ongelijk zou bewijzen.

Lees meer…

7 Comments on “Karma!”

  1. Wat een mooie column! Ik kan mij altijd een beetje boos maken om dat soort programma’s, haha. Juist omdat mensen zo ontzettend hebberig zijn, terwijl ze inderdaad met niets de studio in komen. Maar ach, misschien verander ik ook wel in zo’n hebberig persoon als ik in de schoenen van die mevrouw sta, haha.

  2. Dit is zo goed geschreven, ik ben het compleet met je eens! Ik word ook soort van gehypnotiseerd als ik ernaar kijk, vol verbijstering… en vervolgens wil ik schreeuwen naar de tv: NEEM HET GELD NOU! STOP! Ik word er vooral heel gefrustreerd van haha.

  3. Ik ben het helemaal met je eens hoor. Ik vind dat het zelf stiekem ook wel een misselijkmakend programma. Niks in genoeg, alleen als je het hoogste wint is het goed. Bluh, daarom kijk ik het ook nooit meer!

  4. Ja ik herken echt wel wat je schrijft en ik vind je column goed geschreven. Al vind ik de gezichten van die mensen en hun reacties altijd zo grappig, vooral als het oude mensen zijn. Ik kan daar enorm van genieten

  5. Ik ben het volledig met je eens. Als je zo’n bedrag geboden wordt dan moet je gewoon weten dat het echt niet veel hoger gaat worden en heel blij moet zijn met zo’n enorm bedrag. Maar wellicht voelt het al je daar staat allemaal ineens heel anders..

  6. Pingback: Terugblik november 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: