November items | Primark

Ik ben niet bepaald een fashion blogger, maar wél vind ik het leuk om op andere blogs overzichtjes van laatste aankopen door te spitten op zoek naar ideeën voor mijn eigen kledingkast. Daarom zet ook ik eens een keer op een rijtje wat ik deze maand tijdens mijn bezoek aan de Primark mee naar huis nam.

Schoenen: afgeprijsd van 23 naar 12 euro | 2-pack handschoenen: 2 euro | Leren handschoenen: 12 euro

Ik loop het liefst op gympen, maar daar wordt het op een gegeven moment toch wat koud voor. Ik zoek nog leuke laarsjes, maar hiermee kan ik alvast vooruit. Inmiddels zijn ze ingelopen en ze zitten heerlijk! Nieuwe handschoenen waren ook dringend nodig, aangezien er in de exemplaren die ik nog had óf gaten zaten of een handschoen ontbrak :P

Blouse: 13 euro | Shirt: 10 euro

Ik houd enorm van geruite blouses, een gevalletje ‘die kan ik nooit genoeg hebben’. Verder draag ik graag eenvoudige shirts en die hierboven heeft bij de hals net iets extra’s om het niet saai te maken.

IJsberen pyjama: 9 euro | 2-pack cosy socks: 2,50 euro | Deken: 6 euro

Ook mijn pyjama’s waren aan vervanging toe en dit exemplaar met ijsberen wilde ik in de winkel eigenlijk al niet meer uitdoen, hij zit heerlijk! Daarnaast loop ik thuis liever met dikke sokken dan pantoffels, dus deze twee paren zijn welkom. Verder was ik nog op zoek naar een tweede warme deken (vorig jaar kocht ik er ook een bij de Primark) en die hierboven is de afgelopen week dan ook al verschillende malen gebruikt.

Verder kocht ik wat ondergoed en leuke kaarsjes met kerstprint. Nu is het alleen nog zoeken naar een leuke nieuwe winterjas. Iemand tips? ;)

Owja, zoals ongetwijfeld zovelen passen wij ook altijd de toffe onesies en gekke kostuums in de Primark. Zo ook deze keer.

Fijn weekend!

18 Comments on “November items | Primark”

  1. Die dikke sokken zijn zo heerlijk hè van de Primark! Net als pyjama’s. Leuke dingen heb je gekocht! De schoenen lijken veel op Clarks zeg. Nice! :)

  2. Leuk! Die blouse en dat shirtje heb ik ook haha (: inderdaad blousejes kun je nooit genoeg hebben (mijn verzameling loopt nu een beetje uit de hand…oepss).
    Mijn winterjas heb ik dit jaar bij Vero Moda gekocht, daar hadden ze tijdje geleden wel leuke jassen (: Veel plezier met verder shoppen ;P

  3. O die plaid/deken is echt heel leuk en kerstachtig :). Zelf probeer ik de Primark te vermijden, je loopt en nooit zonder lege handen weer naar buiten. Vind wel dat ze er altijd hele fijn pantoffels hebben, zo lekker zacht!

  4. Oké, ik moet zo serieus al heel lang weer eens langs de primark! Ik heb vorig jaar een aantal heerlijke truien gekocht, wel echt geschikt voor maar 1 seizoen, dus moet er nu toch echt heen om weer in te slaan. Helemaal als ik deze post zie.

  5. Pingback: Terugblik november 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: