Tips voor een happy life! :)

Don’t worry, geen inspiratieloos, uitgekauwd lijstje, maar leuke afbeeldingen die tips geven om nét iets meer uit het leven te halen :)

De plaatjes zijn afkomstig van Daily Health Gen en ik pikte er mijn favorieten uit. Het zijn zowel dingen die ik al kan of doe, maar er zitten ook voorbeelden tussen van zaken om nog aan te werken.

Welke uitspraken zijn voor jou van toepassing of waar zou je nog aan willen werken?

19 Comments on “Tips voor een happy life! :)”

  1. Leuk en handig plaatje, met goede tips. Sommige pas ik altijd al toe, andere moet ik eens gaan toepassen. De 10 minuten stilte zou goed zijn. Ik zit wel vaak in stilte, maar dan ben je toch met andere dingen bezig, zo als nu met mijn telefoon.

  2. “Don’t compare your beginning to someones middle” blijf ik een hele goeie vinden. Hij lijkt een beetje op “Don’t compare your life to others”, maar het heeft wat meer te maken met talenten, heb ik het gevoel. Het is een hele belangrijke uitspraak om te onthouden als je net begint met een blogje of besluit te gaan tekenen of zo. Het is een uitspraak waaraan ik mezelf regelmatig moet doen herinneren, want ik durf mijn begin wel eens vergelijken met iemand zijn midden.

  3. Ik hecht veel waarde aan familie en vrienden. Soms vind ik het wel lastig om niet te vergelijken met anderen (hoewel ik er toch beter in word). 2L water drinken per dag zie ik nog niet in een recente toekomst gebeuren haha

  4. Wat een leuke plaatjes zeg! Ik vind vooral degene mooi waarop staat dat je je eigen leven nooit moet vergelijken met die van een ander. Dat gaat soms nog wel eens automatisch, maar daarmee trek ik mezelf dan altijd naar beneden. Gewoon lekker kijken naar wat je zelf allemaal hebt en bereikt hebt! :)

  5. Wel goed om hier weer even op gewezen te worden af en toe. Even stilstaan en je weer bewust worden van dingen! Vooral die ‘what other people think of you is none of your business’. Vond ik een hele goeie!

  6. Mooi! Ze hebben allemaal wel wat. Wat mij helpt is om te bedenken dat ik mijn gedachten kan sturen en dus inderdaad ook de baas ben en zo verantwoordelijk voor mijn eigen geluk.

  7. Pingback: Blogleesvoer #27 | SYLVIA KUIJSTEN

  8. Inspirerend! Sommige dingen lijken zo vanzelfsprekend, maar in de praktijk is het niet altijd zo makkelijk! Ik kan me nog wel eens zorgen maken over wat anderen over mij denken, maar inderdaad: it’s none of my business ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: