En toen was het écht vakantie!

Stiekem is het dat al vanaf vorige week dinsdag, maar ineens zit ik in de holiday ‘vibe’. Kerst is nog maar een paar dagen weg, ik spendeer fijn veel tijd met familie en ik hoef me heel even niet druk te maken om colleges en tentamens.

Vorige week dinsdag had ik mijn laatste tentamen van 2015. Hoewel ik zo mijn twijfels had, bleek dit weekend dat ik een prima 7 had gescoord. Het masterdiploma komt steeds dichterbij! Wat een fijn gevoel om me niet op te hoeven laden voor een hertentamen. Waarschijnlijk heeft de moral support van Chuck tijdens het leren geholpen, hij zat er heel wat uren bij zoals hieronder. Lief toch? Of het was de perentaart van mam, extra lekker zo tijdens het leren ;)

Vooral tijdens tentamenperiodes kook ik altijd wat snel en makkelijk is. Daarna is er dan wel weer tijd om wat uitgebreidere en leukere dingen te maken, waaronder deze pita pizza’s met verschillende toppings van afgelopen woensdag. Aanrader!

v3

Donderdag ging ik met vriendin L. naar het Van Abbe museum voor een uurtje cultuur snuiven. Hoewel iemand met een liefde voor moderne kunst er zijn hart kan ophalen, zijn wij toch meer van de wat ‘traditionelere’ musea. Al zaten er ook zeker wel een aantal leuke werken tussen.

Daarna gingen we door naar Café Spijker, waar we met een biertje op het verwarmde terras wachtten op vriendin C. om vervolgens een heerlijk driegangendiner naar binnen te schuiven. Een erg gezellige avond. Aanrader voor als je eens in Eindhoven bent :)

v6

Er lagen nog veel restjes in de koelkast, dus stopte ik die vrijdagavond in een salade. Smaakte nog verrassend goed ;)

v7

Verder werkte ik nog wat laatste klusjes weg, met Chuck als assistent.

v8

Vandaag zijn de kerstcadeautjes voor broertjelief binnengekomen en daarmee is alles voor de kerstdagen compleet. Onze kerst bestaat uit lekker eten, cadeautjes uitpakken en veel spelletjes, waaronder bowlen, sjoelen, kaarten en 30 Seconds. Heerlijk!

Wat zijn jouw kerstplannen? Alvast fijne dagen gewenst! :)

14 Comments on “En toen was het écht vakantie!”

  1. Toevallig ben ik een poosje geleden ook naar het Van Abbe museum geweest met m’n werk, ook niet helemaal mijn ding ;) En heerlijk dat je nu kerstvakantie hebt. Ik moet alleen morgenochtend nog werken en dan ook vrij tot in het nieuwe jaar.

    FIjne feestdagen!

  2. Heerlijk om even vakantie te hebben! Die pizzaatjes zien er trouwens heel erg lekker uit! Het van Abbe museum vind ik toch altijd wel leuk om door heen te lopen, maar vind moderne kunst ook interessant.
    Zelf ga ik een rustige kerst tegemoet, inpakken voor de verhuizing in januari en 2e kerstdag lekker uiteten met mn familie :). Hele fijne feestdagen!

  3. Deze kerst breng ik gedeeltelijk met mijn ouders door en op kerstavond ga ik even de stad in. Verder zijn het dagen zoals elke dag, dus niet heel bijzonder.

  4. Wat is Chuck lief! En wat goed wat je met restjes doet. De salade ziet er zeker heel lekker uit. Ik probeer zoveel mogelijk in te vriezen. Alleen dan is het handig dat je wel vermeldt wat er in het zakje/doosje/anders zit mét de datum erbij. Anders kom je het na een paar weken tegen en dan weet je niet meer van wanneer wat is. Gooi ik het alsnog weg. Zonde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: