Blogleesvoer #28

Een paar weken Bloglovin verwaarlozen levert een bizarre lijst aan nog-te-lezen-posts op, maar dat is bij dezen bijgewerkt. Onderstaande stukjes van afgelopen week zijn de moeite waard om door te spitten, enjoy!

Minder food blogs dan jullie gewend zijn, maar dit zijn wel twee pareltjes: deze kaneelrolletjes van Foodaholic zijn echt HEERLIJK en HOE MOOI is deze aardbeien cheesecake met witte chocolade van Danielle? Over prachtige plaatjes gesproken, bekijk ook deze door Fleur gemaakte prachtige foto’s van Canterbury.

Floor pakte uit met 118 (!) blogonderwerp ideeën en Ben laat het belang van een eigen kennisbank voor je blog zien. Saskia deelde met haar lezers wanneer ze afknapt op een blog (herkenbaar!) en Lizzy wil graag haar lezers beter leren kennen. Over de leuke manier waarop ze dat doet, vind je hier meer.

Handige posts met fijne tips kwamen deze week van Lisanne, Shifra en Lauriëtte:

Ten slotte mijn favoriete post van afgelopen week: al je vragen over een jaar uit huis beantwoord van Nienke! :)

Mijn posts gemist? Ik schreef afgelopen week over de keukentrends van 2016 en zaken die je moet regelen als je studententijd voorbij is.

Wat was jouw favoriete post van vorige week?

14 Comments on “Blogleesvoer #28”

  1. Bedankt voor de tips Sylvia! Vooral de 118 blogonderwerpen en de redenen om af te knappen op een blog vind ik interessant! En ook herkenbaar, vooral spelfouten vind ik zó storend! Nu ben ik ook wel een soort taalnazi, ik zie altijd over fouten! Dus mocht je er eentje op mijn site ontdekken, please let me know ;-)

  2. Wat leuk dat je onze kaneelrolletjes er tussen hebt gezet! Ze zijn inderdaad heerlijk ;-)! De andere blogs zijn ook weer super om te lezen, blijft leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: