Blogleesvoer #29

Het blijft fijne ontspanning, de posts van andere bloggers doorspitten. Ik zette de leukste die ik afgelopen week tegenkwam weer op een rijtje. Enjoy!

Veel fijne stukjes over bloggen de afgelopen dagen. Ben schreef over betaalde vs. gratis WordPress themes en hoe je het bereik van de Facebookpagina van je blog kunt vergroten. Rosalinde besprak of het verstandig is om op één blog of juist op meerdere te schrijven en Lizzy zette op een rijtje wat bloggen haar heeft gebracht.

Lekkere gerechten kwamen deze week van Paulien met haar mini pizza bites, Leonie met Mexicaanse wraps met kip en warme avocado en Renske met een lekker toetje: snelle tiramisu in een wijnglas.

Niet in een hokje te plaatsen, maar wel het benoemen waard:

Mijn blogs van afgelopen week gemist? Ik plaatste “Netflix: dossier ‘Making a murderer’” en “Dé interieurtrends voor 2016!“.

Wat is jouw laatst geplaatste blogpost?

23 Comments on “Blogleesvoer #29”

  1. Ik ken alleen nog de blogjes van Lizzy en Renske van afgelopen week. De rest komt mij helemaal niet bekend voor, dus ik ga er even voor zitten en ze bekijken! Zitten interessante onderwerpen bij. :)

  2. Die van Maris was inderdaad geweldig! <3
    Mijn laatste blog ging over de spulletjes die ik mijzelf gun in mijn nieuwe woning. Alles is bij mij momenteel gefocussed op verhuizen, ikg a dus ook meteen kijken naar de Scandinavische woontips ;)

  3. Hai Sylvia, handig die tips om meer traffic via FB naar je blog te krijgen, dank voor het delen. Mijn meeste traffic komt al van FB, maar zou toch graag mijn bereik nog verder willen vergroten, dus ik ga het artikel even goed doorlezen. Leuk. Fijne dag vandaag.

  4. Wauw :) Wat super leuk dat je mij hebt benoemd in deze rubriek! Ik volg je blog al geruime tijd en ontdek door het lezen van je blogleesvoer artikelen zelf ook altijd leuke nieuwe blogs :)

  5. Volgens mij heb ik alleen nog maar het artikel van Renske gelezen. Leuk! Want dan kan ik de rest meteen eens even door gaan nemen. Mijn laatst geplaatste artikel is een boekrecensie van de The Rosie Project, maar ik schrijf de laatste tijd ook voor over introversie!

  6. Ik heb zojuist je pagina ontdekt. Leuk, hoor! Ik heb recentelijk een stukje gemaakt over een verschijnsel waar ik sinds ik een eigen tekstbureau heb, tegenaan loop, namelijk: ” Heb jij ook een tekort aan uren op een dag?” Groetjes, Irene

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: