2016 so far!

Het ‘nieuwe’ jaar bevalt me tot nu toe wel. Een jaaroverzicht van 2015 heb ik niet gemaakt, maar laten we het er op houden dat ik blij ben dat dat jaar voorbij is, al waren er gelukkig ook echt wel de nodige hoogtepunten. Een klein persoonlijk overzichtje met wat Instagram highlights van wat ik de afgelopen weken uitspookte!

sofar1

Een groot deel van januari spendeerde ik nog bij mijn ouders thuis. Ik kookte op Oudejaarsavond, de sjoelbak werd regelmatig van stal gehaald en ik waaide met pap uit op het Scheveningse strand. Fijne tijd!

sofar2

In ruil voor die wekenlange logeerpartij moest ik een avondje pannenkoeken bakken, geen slechte deal toch? ;) Ik bak standaard kaas-, spek-, appel- en bananenpannenkoeken, jullie? Chuck vond het allemaal wel best en spendeerde vele uurtjes slapend. Ik moet me altijd inhouden om hem niet plat te knuffelen als hij erbij ligt zoals hierboven. Van Charlotte’s Law & Fine Prints ontving ik overigens een leuk pakketje :)

sofar3

Eenmaal terug in good old Tilburg was het tijd om weer echt aan de slag te gaan. Er verschenen een aantal advertorials op mijn blog, ik studeerde me suf voor het dramavak dat Burgerlijk Procesrecht heet en deed wat pogingen om enigszins Instagram waardige dinerfoto’s te maken.

sofar4

Chuck zat in de tussentijd nog even bij m’n ouders zodat ik rustig kon studeren. De eerste foto in dit rijtje is een unicum, want hoe pap ook zijn best doet, Chuck heeft meer met de vrouwen des huizes, al suggereert de tweede foto dat dit wellicht enigszins te maken zou kunnen hebben met de maaltijden die hij voorbij ziet komen ;) Afgelopen vrijdag was het D-day en zat ik om 05.50 uur in de trein richting tentamen. De uitslag laat nog even op zich wachten.

Wat voerde jij uit in januari? :)

9 Comments on “2016 so far!”

  1. Ik bak geen pannenkoeken, dit laat ik Jochem altijd doen :D de rest van de tijd kook ik, dus dan mag het wel :) Hij maakt normale en spekpannenkoeken – die laatste meer voor zichzelf.

  2. Oh fijn dat je een tijdje bij je ouders bent geweest, ik vind dat zelf soms ook heel prettig om daar een paar dagen naartoe te gaan! Pannenkoeken bakken doe ik dan weer eigenlijk nooit, haha!

  3. Januari was voor mij een maand met veel blogs lezen en reageren. En ideeën op doen, hoe jullie bloggen en de blogpagina’s indelen. Zo mag ik graag hier komen lezen. Omdat ik je schrijfstyle waardeer. Hier kan ik nog van leren.

  4. Leuk overizcht! Ik heb in januari ook megaveel pannenkoeken gebakken :D Verder mijn nieuwe site gemaakt en online gezet en een reis naar NY geboekt! Nog 1,5 week to go :D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: