Valentijn | Chocoladechef!

Ik heb weinig met Valentijn. De commerciële toestand om op een verplichte dag aan je geliefde te laten weten wat je voelt, ergens stiekem toch hopen dat je een kaartje krijgt terwijl je daar niet op rekent.. niks voor mij. De zoetekauw in mij wordt daarentegen wel erg blij van al het lekkers, mooi verpakt in rode en glinsterende verpakkingen.

Toen de eigenaar van Chocoladechef me vroeg om iets uit de webshop te kiezen om te testen, was de keuze snel gemaakt. Ja! Ik ging voor een chocolade gevulde handtas met een foto van mijn ouders tijdens hun trouwdag erop.

Het contact verliep vlot, de gekozen foto was duidelijk afgedrukt en de levering was snel. Helaas gebeurde er onderweg een ongelukje, waardoor het tasje op een aantal punten was gebroken. Toen ik daarover mailde, kreeg ik wederom snel een mailtje terug: “Gewoon plaatsen die foto, het is nu eenmaal zo dat heel af en toe een product wel eens gebroken aankomt.” Erg eerlijk dus, dat kan ik waarderen. Het mocht de pret ook niet drukken, want de chocolade smaakte prima. Genoeg reden om de volgende keer als ‘echte klant’ iets te bestellen.

Een ander pluspunt is dat de producten ambachtelijk worden gemaakt van fair trade chocolade. Een prettig idee. De producten zijn overzichtelijk geordend in de webshop en prima betaalbaar, de chocolade voor Valentijn vind je hier!

Wat zijn jouw Valentijnsplannen?

9 Comments on “Valentijn | Chocoladechef!”

  1. Pingback: De leukste posts over Valentijn! – SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: