Blogleesvoer #30

En het eerste cijfer is veranderd van een 2 in een 3! Blogleesvoer 30 alweer, ik ben benieuwd op welke nummer we volgend jaar rond deze tijd zitten ;) Deze Blogleesvoer is langer dan normaal, maar bevat dan ook niet enkel posts van afgelopen week. Toch zijn ze zeker nog de moeite van het delen waard.

Ik had deze week de eer om op de blog van Jantine te verschijnen met een interview. Zelf publiceerde ik 5x Netflix aanraders + handige hack!, 39 onmisbare studie apps! en sylviakuijsten.com bestaat 5 jaar + grappig scriptiefeit! Bij andere bloggers lees ik graag weekoverzichten. Plaatjes met korte tekstjes zijn lekker scanbaar en kunnen dus makkelijk worden bekeken tussen werken en studeren door. De weekoverzichten die ik áltijd doorneem, zijn die van:

Mijn favoriete posts waren 10 plaatjes waar ik te hard om moest lachen van Leonie, De buurman is een crimineel van Sigrid, De perfecte studentenstudio’s van Maartje, Inspiratie | Weerspiegeling in plassen (fotografie) van Evelien en Welk enneagram-type ben jij? van Marlous.

Ik kwam verder de afgelopen weken erg veel lekkere receptjes tegen. Komt ‘ie!

Over bloggen viel er ook weer genoeg te melden. Anne schreef over de toekomst van haar blog, Natasja vroeg zich af wanneer je als blogger nog echt origineel bent en of het erg is om in herhaling te vallen, Femke beschrijft waarom ze klaar is met gratis advies geven en Sabien legt uit waarom ze blogt met een slotje en haar social media accounts overboord kiepert.

Er verschijnen de laatste veel maanden opvallend veel posts over toekomstplannen, persoonlijke groei en druk die de bloggers in kwestie vanuit de maatschappij ervaren. Zo vindt Rosalinde dat je vóór je dertigste nog niet hoeft te weten wat je wilt doen, legt Des uit waarom je niet altijd je passie moet volgen, schrijft Thessa over haar Bucket Boekje en geeft Femke vijf manieren om makkelijker ‘nee’ te zeggen. En hé, een scriptie schrijven is niet allemaal kommer en kwel, Jennifer vertelt waarom een scriptie fabriceren wél leuk is.

Welke post van afgelopen week bleef jou bij?

 

8 Comments on “Blogleesvoer #30”

  1. Heerlijk overzichtje! Ik geniet ook van alle weekoverzichten, ik volg deze ook precies allemaal, plus nog een aantal anderen.Ik publiceer zelf alleen een maandoverzicht, al zit ik er wel over na te denken om ook weekoverzichten te gaan maken!

  2. Pingback: Weekoverzicht #1: Vanaf nu ben je een Dom meisje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: