WIN! Twee bioskaartjes voor ‘Knielen op een bed violen’

Een winactie op de zaterdagavond! Dat kan ik ook weer van mijn blog bucketlist afstrepen ;) Graag wil ik iemand blij maken met twee kaartjes voor de nieuwste Nederlandse bioscoopfilm ‘Knielen op een bed violen’.

Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Beiden werken hard om het bedrijf gezond te houden, maar hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar houdt ze sterk. Op een dag komt Hans de prediker Jozef Mieras tegen die hem over God vertelt en de herinneringen aan zijn streng gelovige opvoeding aanwakkert. Hij raakt steeds meer in de ban van het geloof, waardoor de verschillen tussen de familieleden alleen maar groter worden. Margje kan weinig meer doen dan toekijken hoe de liefde van haar leven langzaam maar zeker verdwijnt.

Meedoen is simpel: laat in een reactie hieronder weten wie je graag mee wilt nemen voor dit biosavondje. Meedoen kan tot dinsdag 8 maart, 12.00 uur. De winnaar ontvangt dezelfde middag bericht, dus zorg dat je een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje achterlaat!

UPDATE: DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR HEEFT EEN MAILTJE ONTVANGEN.

Wat is jouw favoriete Nederlandse film? :)

18 Comments on “WIN! Twee bioskaartjes voor ‘Knielen op een bed violen’”

 1. Wat leuk! Ik zou ze graag willen winnen omdat ik samen met mijn vriendin wil gaan. Ik ben haar oppas en daardoor doen we nooit meer leuke dingen samen. Met de kaartjes heb ik een goed excuus om samen te gaan en als vriendinnen weer eens wat leuks samen te doen en een andere oppas te regelen.

 2. Graag, ik zou dan samen met mijn moeder gaan! Mijn favoriete Nederlands(-Iers)e film is Nothing Personal. En de ‘Ontdekking van de hemel’ was ook erg mooi, maar geloof dat die in het Engels was.

 3. Ik zou mijn lief graag laten kennis maken met de wereld van Hans en Margje. Het boek maakte veel indruk op me. Jan Siebelink heeft de sfeer zo goed beschreven.

 4. Super leuke actie! Ik doe graag mee. Neem mijn dierbaarste vriendin mee met wie ik al jarenlang lief en leed deel. We hadden het laatst over deze film omdat er veel herkenbare zaken uit onze jeugd inzitten, waar we eigenlijk te weinig over praten. Dit zou een mooi moment zijn!

 5. Wauw ik kwam je winactie tegen via facebook hoe leuk! Ik wil ze graag winnen om samen met mijn moeder naar de bios te gaan! Ik woon nu 2 jaar weg dus af en toe hebben we een gezellig middagje samen nodig :) daarbij hebben we allebei het boek gelezen 😀😀 heel gave winactie!!! (En origineel)

 6. Super leuk!! Ik zou denk ik met mijn mam gaan, die is ook zo`n fan van het boek! Mijn favoriete Nederlandse film is echt karakter. Wat een prachtig en sterk werk!

 7. Deze is makkelijk, ik zou mijn vader meenemen! Ik weet dat hij deze film graag wil zien! En ik neem mijn moeder vaak mee lunchen, shoppen of noem maar op. Dus mijn vader verdiend ook wel eens een leuk uitje! :)

 8. Ik ben een dochter van een tuinder en heb uit het verhaal al veel overeenkomsten kunnen halen. Mijn ouders leven niet meer. Het zou daarom heerlijk zijn om in deze film die tijd opnieuw te beleven.

 9. Pingback: Blogleesvoer #31 – SYLVIA KUIJSTEN

 10. Graag neem ik mijn vriend mee naar de bios. Na een drukke maand met stage en verhuizen naar ons eigen huisje hebben we weer even tijd en romantiek voor ons samen nodig. Dit lijkt mij een ontzettend mooie film!

 11. Ik doe ook graag mee! Ik heb tijdens mijn stage bij het Letterkundig Museum meegeholpen met de tentoonstelling over Jan Siebelink en toen ook veel over dit boek gehoord en geleerd. Ik ben heel benieuwd hoe ze het verfilmd hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: