Blogleesvoer #31

Een nieuwe week betekent een nieuwe blogleesvoer! Chapeau voor mijn medebloggers, er waren weer leuke stukjes. Komt ‘ie!

Debbie vulde mijn Blog Top Drie tag in. Leuk om deze af en toe nog voorbij te zien komen :) Wil je ‘m ook invullen, dan vind je de vragen en regels hier. Je kunt trouwens ook nog tot morgen 12.00 uur meedoen aan mijn winactie van twee bioskaartjes voor ‘Knielen op een bed violen’. Een reactie onder die blogpost is voldoende om deel te nemen.

De laatste weken staat mijn wekker standaard om 6.00 uur en dat bevalt me wel. Toevallig schreef Leonie afgelopen week over de voordelen van vroeg opstaan. Helemaal eens was ik het ook met Margo, die een post publiceerde over ‘dat hele curvy en fashion gedoe‘. Én met Marlous, die een stuk schreef over waarom veel mensen het moeilijk vinden om gewoon tevreden te zijn.

Twee dingen die ik nog moet doen: weer eens alleen naar de bioscoop gaan zoals Olga, die een handige ‘survivalgids’ voor deze activiteit maakte en net als Maris een prachtige blauwe platenspeler aanschaffen, wat een beauty! Ow, en een kleurboek op nummer aanschaffen zoals Céline, veel leuker dan de standaard kleurboeken voor volwassenen. Het deed me denken aan vroeger, toen ik uren besteedde aan schilderen op nummer.

Lekkere recepten kwamen deze week van Anne met de simpelste en lekkerste peanutbutter cups ooit en Hanna met haar homemade Mexicaanse bonensoep, yum! Voor de mede-smulpapen onder ons zette Shifra zeven recepten voor snoepkonten op een rijtje. Mijn favoriet? De kersencrumble!

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de studie Nederlands. Olga legde deze week uitgebreid uit wat de studie inhoudt en daar word ik stiekem erg blij van. Over blij worden gesproken, dit onderstaande artikel van Bored Panda moést ik gewoon delen, hoe schattig én creatief is dit??

diy-cardboard-kitchen-recycle-toddler-coverimage

Dat was ‘m voor deze editie, maak er een mooie week van! :)

9 Comments on “Blogleesvoer #31”

  1. Ik heb zó veel gemist deze week volgens mij… Ik ken alleen dat artikel van Margo! Ga gelijk alle linkjes openen haha. Leuk!

  2. Dank voor de vermelding. Ik vind deze artikelen altijd zo leuk! Dat keukentje is echt snoezig en ik ben het ook eens met Marg. Cool artikel en die verschijning op bustle.com: echt vet! (pun intended haha)

  3. Het artikel van Leonie over de voordelen van vroeg opstaan heb ik volgens mij over het hoofd gezien, leuk lijstje weer! Ik had per ongeluk op de unfollow button geklikt op Bloglovin oeps!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: