4x Gewoon wat fijne dingen :)

Hoewel ik mijn blog de laatste tijd wat minder aandacht kan geven dan ik zou willen, ben ik dagelijks bezig met schrijven en kom ik op social media nog steeds regelmatig leuke ideeën, toffe initiatieven en had-ik-dit-maar-bedacht zaken tegen. Vandaar vandaag gewoon wat fijne dingen op een rijtje! Binnenkort komt er weer een persoonlijke update ;)

Een erg tof initiatief: “Date while you wait”! Niet op een romantische manier, maar gezellig met elkaar kletsen en een spelletje spelen terwijl je op je trein wacht. Hopelijk zien we dit ook snel in Nederland!

Briljant idee: pizzahoorntjes. Ze bestaan blijkbaar al langer, maar ik kwam ze afgelopen week pas voor de eerste keer tegen. Hier lees je er meer over.

ChNwy_mXEAE5xne

De 30-Day Yoga Challenge with Erin Motz. Lessen van vijftien tot twintig minuutjes per dag waarbij steeds aan andere spiergroepen aandacht wordt besteed, ideaal om gewoon thuis te kunnen doen. Duidelijke uitleg, geen ‘zweverige’ toestanden en spierpijn gegarandeerd ;) Aanrader!

Een gevalletje ‘dit had ik willen bedenken’: miniatuurboomhutten voor in je kamerplant. Briljant. Meer afbeeldingen bij Bored Panda.

CgFZisSWQAA4Iou

Tips voor artikelen, filmpjes en nieuws dat ik zeker niet mag missen? Let me know!

9 Comments on “4x Gewoon wat fijne dingen :)”

  1. Die Yoga-Challenge ziet er goed uit! Ik ga eens kijken of het wat voor mij is. Ik wil al een tijdje yoga proberen, maar had nog niet echt iets gevonden om thuis te doen.

  2. Pingback: Afstuderen, afvallen, vaste baan & KvK! – SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: