Blogleesvoer #32

Er werden de laatste week weer een aantal rake, serieuze en leuke posts door medebloggers geschreven die de moeite waard zijn. Mocht je ze nog niet gelezen hebben, klik dan op de linkjes! Graag gedaan ;)

Hoe ziet het leven van een fulltime blogger eruit? Shifra maakte een overzicht van haar werkzaamheden en hoeveel uur ze daar elke week mee kwijt is. Leuk om te zien! Ook handig: het maken van leuke social media posts met FotoJet, een fijne tip van Ben. Twee andere interessante bloggerelateerde posts kwamen van Ysanne met Wat voor invloed heeft de lengte van je blog? en Leonie, die zich afvroeg hoe je geloofwaardig blijft als blogger.

Een nadenkertje is Een blinde vlek voor jezelf.. van Femke, ofwel dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat je iets niet kan of niet goed genoeg bent, terwijl anderen dat heel anders zien. Nog een feest van herkenning was een post van Daphne over haar eerste Ladiesnight in de bioscoop.

Blogleesvoer

Hoewel ik tegenwoordig voornamelijk functioneer op veel water, groente en fruit, word ik nog steeds blij van fijne food posts. In het kader daarvan zijn de Potato Dipperz met zelfgemaakte guacamole en tomatensalsa met feta van foodie Leonie een aanrader. Ook de moeite waard: deze pasta bolognese taart. Inmiddels uitgeprobeerd en goedgekeurd ;) (waarschuwing: máchtig spul!)

Als afsluiter even heel wat anders: twee dagen per maand volledig offline. Geen appjes, geen mails, geen social media berichtjes lezen of plaatsen, niet bloggen.. Danny Mekić schreef er op LinkedIn een stuk over en raadt het aan. Zou dat voor jou lastig zijn of een eitje? Ik ben heel benieuwd! :D

P.S. Ik heb sinds afgelopen week een nieuwe lay-out. Spot je nog foutjes, knoppen die niet werken of anders, let me know! 

Fijne maandag!

8 Comments on “Blogleesvoer #32”

  1. Mooie lay-out hoor! :)
    Leuke artikelen heb je weer voor ons klaar staan. Ik ken er veel nog niet, dus heb ik wat te doen op deze regenachtige dag. Yay!

  2. Wat veel leuke tips!! 2 dagen per maand offline lijkt me wel heel fijn, maar ook stiekem wel héél moeilijk.. Wie weet ga ik het ook proberen na het lezen van die post! En je nieuwe layout vind ik trouwens super mooi, vooral die goudkleurige details!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: